Mehmet Yüzüak, Bülent Ersoy'un yıllar önce yargılandığı mahkemenin fotoğraflarını paylaştı

Türk Sanat Müziğinin Diva'sı olarak gösterilen 69 yaşındaki şarkıcı Bülent Ersoy’un 80’li yıllarda aynı evi paylaştığı en yakın arkadaşı Mehmet Yüzüak, sosyal medya paylaşımı ile olay yarattı. Yüzüak, Diva'nın yargılandığı fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, 12 Eylül 1980 darbesi sonrasında Bülent Ersoy ve kendisinin mahkemede yargılandığı bir kareyi paylaşarak bazı yorumlarda bulundu.


'SANKİ VATANI SATTIK...'

Yüzüak, "Yıl 80'ler, MAHKEMEDEYİZ AZ SONRA YÜZÜMÜZE KARAR OKUNACAK.... Kuşadası'nda daha önce sabıkalı bir gazetecinin aksam yemeğimizi yerken Diva'mı eliyle taciz etmesi... Benim iki yumrukla gazeteciyi dövmem... Netice resimdeki durum!.... Diva'nın hapse atılması için Ankara'nın baskısı, arkamızda bakın ordu mensupları... Sanki vatanı sattık.... Ağabeyim çaresiz bize bakıyor kravatlı av... M.Yüzüak... Divam Kadınlar Koğuşu Söke'ye, ben Kuşadası'na... Hâlâ ağlarım o günlerime..” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yüzüak, Bülent Ersoy'un yıllar önce yargılandığı mahkemenin fotoğraflarını paylaştı

Yüzüak o sarsıntılı dönemi gazeteci Olcay Ünal Sert'e anlatımında, "Hiç suçumuz yoktu. Gereksiz yere, çok kötü bir şekilde yargılandık. Hatta bize yardımcı olacağını söyleyen bir politikacı bizi havalimanından kendi düğününe götürttü." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Yüzüak, Bülent Ersoy'un yıllar önce yargılandığı mahkemenin fotoğraflarını paylaştı

Dijital bir platform kanalında hayatının belgesel film olacağı konuşulan Diva Bülent Ersoy'un gençlik dönemi ve sonrasını kimin oynayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Mehmet Yüzüak, dizi projesi ile ilgili olarak da, "Diva'nın hayatını onun gençliğine benzeyen yepyeni birisi oynamalı. Ve de Londra'dan uçakla Türkiye'ye dönüş sahnesi bana göre filmin en önemli kırılma noktası. Düşünsenize yıllar sonra ülkesine farklı kimliğiyle dönüyor..." şeklinde yorumda bulundu.

 

Mehmet Yüzüak, Bülent Ersoy'un yıllar önce yargılandığı mahkemenin fotoğraflarını paylaştı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Sosyal Medya Instagram diva Mehmet Yüzüak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.