Mehmet Yalçınkaya'nın tarif kitabı milyonlar satıyor! MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kitabındaki tarifler!

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın tarif kitabı milyonlar satıyor. Şef jüri olarak katıldığı programda en çok takip edilen Mehmet Yalçınkaya'nın tariflerinin bulunduğu kitap hakkında meraklı araştırmalar da devam ediyor. Peki kitabın adı ne? Kaç TL?

Denizden adlı kitabı milyonlar satan MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya hakkında ilgi çekici detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Denizden adlı kitabın fiyatı nedir?

Mehmet Yalçınkaya Denizden Kitabından Hangi Tarifler Var?

Balığın lezzetini zirveye çıkaracak dokunuşlarımız ve tekniklerimizle “Bu balıktan bu yemek nasıl olur?” diyeceğiniz yemekler yaptık.
Menemen yapma süresi ile iyi bir balık yapma süresi neredeyse aynı diyebileceğiniz enfes tarifleri sizlerle buluşturmak istedik.


Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, balığın mutfaklarımızda giderek azalan yerine bir atıfta bulunmak ve sofralardaki yerini yeniden tanımlamak amacıyla çıktığımız bu yolda, “Deniz ürünü pişirmek hiç zor değil” diyeceğiniz kolay tariflerin yanı sıra, sizleri şaşırtacağımız 84 çok özel tarifi beğenilerinize sunuyoruz. Sağlıkla, mutlulukla, afiyetle.. (Kitap tanıtımından)


Mehmet Yalçınkaya Denizden Kitabı Kaç Lira?

Masterchef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın büyük bir heyecanla okuyucuları ile buluşturduğu Denizden adlı kitabı şu sıralar yüzde 30 indirimli olarak satışa sunulmakta. Normal satış fiyatı 175 lira olan Denizden kitabı, yüzde 30 indirimli haliyle 122.50 liraya satışa sunulmuş durumda. Mutfakla ve özellikle deniz ürünleri ile ilgili olan şef ve şef adaylarının, işletmelerin büyük ilgi gösterdiği Denizden kitabını bir çok kitap mağazasından online satın almanız mümkün.

Mehmet Yalçınkaya'nın tarif kitabı milyonlar satıyor! MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kitabındaki tarifler! ile ilgili etiketler MasterChef mehmet yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.