Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu!

MasterChef'in asabi ve bir o kadar da eğlenceli jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yıllar önce çekildiği bir fotoğrafını paylaştı. Yalçınkaya'nın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum alırken diğer taraftan birçok kişi ünlü şefin geçlik halini Latif Doğan'a benzetti.

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen ve yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran yarışması MasterChef Türkiye geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı. Yarışmada sinirli ve bir o kadar da eğlenceli hareketleriyle tanınan, kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi elde eden şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

LATİF DOĞAN'A BENZETİLDİ

Instagram hesabında 1,1 milyon takipçiye ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde gençli fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Hey gidi günler hey..." notuyla paylaşmıştı. Yalçınkaya'nın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni alırken takipçileri, "Maşallah, zaman sizi çok iyi korumuş..." şeklinde yorumlar yaptı.

Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu!

Diğer taraftan Mehmet Yalçınkaya'nın bazı takipçileri ise, ünlü şefin gençliğini türkücü Latif Doğan'a benzetti. 

Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu! - Resim : 2

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya, 1974'te Bolu'da dünyaya geldi.. Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan gibi dünyanın farklı ülkelerinde Gastronomi Koordinatörlüğü yaptı.

Mehmet Yalçınkaya, 1988’de orta öğrenimini bitirerek başladığı meslek kariyerinde Türkiye’nin üst düzey restoranlarında görev aldı.

CLINARY'DE "TREND CHEF" OLARAK YAYINLANDI.

2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi'nden anatomi ve sindirim sistemi üzerine eğitimler aldı.

2005 yılında Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayınlandı. Yine 2007 yılında aynı derginin internet sitesinde spesiyalleri biyografisi yayınlandı. Mehmet Yalçınkaya Almanya’nın Erfurt şehrinde, dört yılda bir yapılan 2008 IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE A kategorisinde bronz madalya alarak dünya üçüncüsü oldu.

Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Halen uluslar arası yemek yarışmalarında ülkemizi temsil etmektedir.

Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu! ile ilgili etiketler MasterChef mehmet yalçınkaya Latif Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.