Mehmet Topal'dan Sergen Yalçın sözleri... "Hocalığımı yapması beni çok duygulandırdı"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir formalarıyla şampiyonluk yaşayan Mehmet Topal, 4. şampiyonluğu için Beşiktaş'ta.. Tecrübeli orta saha oyuncusu ilk röportajında Sergen Yalçın'a övgüler yağdırdı: "Sergen hocam oynarken en büyük hayranlarından biriydim. Onunla çalışmak benim için büyük bir onur. Hocalığımı yapması, benim sahada olmam beni çok duygulandırdı ve etkiledi."

Beşiktaş'a transferi biraz (!) rötarlı gerçekleşen Mehmet Topal, teknik direktör Sergen Yalçın hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Siyah-Beyazlılar'ın 2006 yılında Çanakkale Dardanelspor forması giyerken transfer etmek istediği orta saha oyuncusu son anda Galatasaray'a transfer olmuştu. 25 yıl sonra Beşiktaş formasını sırtına geçiren 35 yaşındaki futbolcu, ilk röportajını Beşiktaş'ın YouTube kanalına verdi.

SERGEN YALÇIN HAYRANIYDIM

aşakşehir’de oynadığı süreçte Sergen Yalçın’ın kendisini istediğini belirten tecrübeli futbolcu şunları söyledi: "Ancak kısmet olmadı. Hocanın da transferde büyük emeği var, teşekkürlerimi iletmek isterim. Kendimi duygusal açıdan tuhaf hissettim, Sergen hocam oynarken en büyük hayranlarından biriydim. Onunla çalışmak benim için büyük bir onur. Hocalığımı yapması, benim sahada olmam beni çok duygulandırdı ve etkiledi. 4. takımda da şampiyon olursam sanırım dünyada ilk, benim için büyük bir onur olacak. İnşallah bu seneki şampiyonlukta katkım olur.

Mehmet Topal'dan Sergen Yalçın sözleri... "Hocalığımı yapması beni çok duygulandırdı"

JOSEF BENİM KARDEŞİM

"Josef ile kardeş gibiyiz, mükemmel dostluğumuz, bağımız var. Atiba ile yıllardır karşılıklı oynadık, mükemmel karakterli bir insan. Rekabet önemli, rekabet olmasa başarı da olmaz. Biz sporcular taraftarları hep arkamızda görmek isteriz. Beşiktaş taraftarını anlatmaya gerek yok, dünya çapında övgüler alıyorlar. Mükemmel, çılgın bir taraftar grubuna sahibiz. Takımlarına sahip çıkmışlardır her zaman, böyle devam ettikleri sürece biz de onlara kupalar armağan etmek istiyoruz."

 Mehmet Topal'dan Sergen Yalçın sözleri... "Hocalığımı yapması beni çok duygulandırdı" - Resim : 2

Mehmet Topal'dan Sergen Yalçın sözleri... "Hocalığımı yapması beni çok duygulandırdı" ile ilgili etiketler Beşiktaş Mehmet Topal Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.