Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta... Josef-Topal ikilisi Siyah-Beyazlı formayla buluştu

Beşiktaş yönetimi defansif orta saha olarak elinde bir alternatif olmasını isteyen Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda Mehmet Topal ile anlaştı. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu sağlık kontrolünden geçecek ve siyah beyazlılarla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Josef-Topal ikilisi Siyah-Beyazlı formayla yeniden bir araya geliyor.

Beşiktaş, 35 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Mehmet Topal'la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Son 2 sezondur Başakşehir forması giyen tecrübeli futbolcu, bu yaz boşa çıkmıştı. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda Mehmet Topal'ı kadrosuna kattı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'yla Fenerbahçe'de iyi bir ikili olan Mehmet Topal, futbol literatürene "Josef-Topal ikilisi" lafıyla dahil olmuştu! Sarı-Lacivertli formayı 2015-18 arası 3 sezon birlikte giyen ikili, Beşiktaş'ta yeniden buluşuyor.

EMRE KOCADAĞ RESMEN AÇIKLADI

Siyah-Beyazlı takıma hem teknik hem de performans olarak büyük fayda sağlayacağını ifade eden futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Topal’ın büyük katkı sağlayacağını ifade etti. DHA'ya konuşan Siyah-Beyazlı idareci, Mehmet Topal'ın yıllık 7 milyon TL ve maç başı alacağını belirtti.

Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta... Josef-Topal ikilisi Siyah-Beyazlı formayla buluştu

ŞAMPİYONLAR LİGİ TECRÜBESİ MÜTHİŞ

Türk futbolunun en kariyerli isimlerinden biri olan Mehmet Topal, UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle dikkat çekiyor. Topal, geçtiğimiz sezon Başakşehir'in Paris Saint-Germain ile oynadığı maça ilk 11 başlayarak, Avrupa kupalarındaki 100. karşılaşmasına çıktı. A Milli Takım formasını 82 kez giyip 2 de gol atan 1986 Malatya doğumlu futbolcu, yine geçen sezon Başakşehir'in Leipzig'le deplasmanda oynadığı maçta 2000, 2010 ve 2020'li yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçmişti. Gelecek sezon Devler Ligi'nde direkt gruplarda mücadele edecek olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Topal'ın bu tecrübesinden faydalanmayı hedeflediği biliniyor. 

Tecrübeli futbolcu ayrıca, Süper Lig'de 3 farklı kulüple şampiyonluk yaşamış bir isim. İlk şampiyonluğunu 2007-08'de Galatasaray formasıyla yaşayan Topal, 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'yle, 2019-20 sezonunda ise Başakşehir'le kupayı kaldırmıştı.

Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta... Josef-Topal ikilisi Siyah-Beyazlı formayla buluştu - Resim : 2

 

Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta... Josef-Topal ikilisi Siyah-Beyazlı formayla buluştu ile ilgili etiketler Mehmet Topal Beşiktaş Fenerbahçe Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.