Mehmet Topal Advocaat'ın tüm planlarını bozdu

Fenerbahçe, Akhisar’ı 3-1 yendi ama Mehmet Topal sarı kart cezalısı durumuna düştü. Dick Advocaat, bu durum nedeniyle yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle paylaştı: Derbide en büyük kozum olacaktı.

Fenerbahçe, Akhisar maçında kazanarak mutluluğu, Van Persie’nin sakatlığıyla korkuyu, Mehmet Topal’ın cezalı duruma düşmesiyle ile üzüntüyü yaşadı.

Tecrübeli futbolcunun derbide oynayamayacak olması en çok Dick Advocaat’ı yıktı. 90 dakika sonunda Fenerbahçe 3-1 kazanmış, son 4 maçından da galibiyetle ayrılmış olmasına rağmen Hollandalı teknik adam hayal kırıkığı içerisindeydi.

Advocaat, sisteminin en önemli parçası olarak gördüğü Mehmet Topal’ın cezalı duruma düşmesi nedeniyle neredeyse galibiyete sevinemedi!

Tecrübeli hoca, “Topal derbide benim en büyük kozum olacaktı” sözleriyle dert yandı. Oyuncusuna ise, “Keşke biraz daha dikkatli olsaydın” sözleriyle sitem etti.

Forma için büyük rekabet Dick Advocaat şimdi Mehmet Topal’ın yerine kimi oynatacağını düşünüyor. Tecrübeli teknik adam; alternatifler arasında yer alan Roman Neustadter, Alper Potuk ve Salih Uçan’ın idmanlardaki performansını yakından takip edecek.

Rus yıldız Neustadter şimdilik formaya yakın gözükse de Dick Advocaat, derbide sürpriz bir tercihle sahaya çıkabilir.

Mehmet Topal Advocaat'ın tüm planlarını bozdu ile ilgili etiketler Mehmet Topal Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.