Mehmet Talu, Adnan Hoca'yı öve öve bitiremedi! Kedicikler Cübbeli'ye ateş püskürdü...

Cübbeli lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü ile İsmailağa cemaatinin önemli isimlerinden Mehmet Talu arasında yıllardır süren gerginlik geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme ile tırmanışa geçti. Tartışmaya Adnan Hoca lakaplı Adnan Oktar'ın kedicikleri de katıldı. Kedicikler Mehmet Talu'nun safında yer alıp, Cübbeli'ye tam anlamıyla ateş püskürdü. Ancak Mehmet Talu'ya mensubu olduğu İsmailağa cemaatinden de tepki var...

Son dönemde kamuoyunda cübbeli Ahmet hoca olarak bilinen, Ahmet Mahmut Ünlü ile tartışmaları ile gündeme gelen Mehmet Talu geçtiğimiz günlerde Adnan Hoca lakaplı Adnan Oktar'ın kedicikleri ile arzı endam ettiği ve sözde din sohbetleri yaptığı Kanal A9'a konuştu.

mehmet_taluA9

Talu, bu söyleşisinde kedicikleri ile A9'da İslam ile uzaktan yakından ilgisi olmayan sohbetler yapıp, kedicikleri ile kıkırdaşan Adnan Oktar'ı da beğendiğini söyledi.

Diyanet ve İlahiyatçıları dini hassasiyetine rağmen eleştirmekten geri durmayan İsmailağa cemaatinden yetişme Mehmet Talu, Oktar'ı beğendiğini söylerken dua etmeyi de ihmal etmedi.

İSMAİLAĞA CEMAATİ TEPKİ GÖSTERDİ

Talu'nun Oktar'ın kanalına yaptığı bu konuşma İsmailağa içinde de tartışma başlattı. Cemaat adına sadece vakfın açıklama yapacağı belirtilerek Talu'nun fikirlerinin paylaşılmadığı ifade edildi.

İsmailağa Cemaati Oktar’ın kedicikleri konusunda bugüne kadar sert eleştirilerde bulunmakla tanınıyorlardı.

ADNAN HOCA VE KEDİCİKLERİ SEVİNDİ

Talu’nun kanala söylediği sözler Oktar taraftarlarını da sevindirdi, sosyal medyada konuşma paylaşıldı. Fakat İsmailağa cemaati röportaja büyük tepki verdiği ve Mehmet Talu’ya karşı eleştiriler yönelttiği ifade edildi.

adnan_oktar_tweet

KEDİCİKLER ÇOK SEVİNDİ

Adnan Oktar'ın kedicikleri de sosyal medyada Mehmet Talu'ya övgü dolu paylaşımlarda bulundu.

kedicikler

KEDİCİKLER CÜBBELİ AHMET'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Mehmet Talu'nun A9 kanalında Adnan Oktar'a övgüler dizip, dua etmesine çok sevinen Kedicikler, Talu'nun kavgalı olduğu Cübbeli Ahmet Lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'yü ise topa tuttular. Kedicikler bir de #CübbeliÇırpınma tagı açtı...

Ekran_Resmi_2017-10-03_11.19.29

Ekran_Resmi_2017-10-03_11.19.37

Ekran_Resmi_2017-10-03_11.20.00

Ekran_Resmi_2017-10-03_11.20.00u_1

İlginç olan ise Ahmet Mahmud Ünlü yani Cübbeli Ahmet'in hakkında başlatılan kampanya karşısında şu ana kadar sessiz kalması.

MEHMET TALU KİMDİR?

Mehmet Talu 1953 senesinin Temmuz ayında dünyaya geldi.

İlkokulu 1965 senesinde Akyazı Konuralp İlkokulu’nda tamamlayan Talu ortaokulu da 1974 senesinde Sakarya ve Bursa İmam Hatip Okulu’nda okuduktan sonra yüksek tahsilini de 1975-1980 yılları arasında Erzurum İslâmî İlimler Fakültesi'nde bitirmiştir.

Hafızlığını da Akyazı’da yapan Mehmet Talu, bu tahsili müddetince Medrese usûlü özel Arapça dersleri de aldı.

1974 senesinin Ekim ayında Bursa’da İmam-hatiplik görevine başladıktan sonra aynı göreve Erzurum'da devam etti.

Fakülte mezuniyetinden sonra Bolu-Mudurnu Vaizliğine atanan Talu, 1980 senesinde de girdiği Erzurum Yüksek İslam Enstitüsü Arapça Asistanlık sınavını kazandı ve bu Enstitüye tayin edildi.

1983 senesinde Kayseri, 1987 senesinde Samsun İlahiyat Fakültesi’ne Arapça öğretim görevlisi olarak naklen tayini yapıldı.

1988 senesinin Eylül'ünde ise Samsun İlahiyat Fakültesi’nde görevli iken istifa etti ve özel sektörde ilahiyatçı-eğitimci-yazar olarak çalışmalarını devam ettirdi.

Mehmet Talu Evli ve altı çocuk babasıdır.

Mehmet Talu, Adnan Hoca'yı öve öve bitiremedi! Kedicikler Cübbeli'ye ateş püskürdü... ile ilgili etiketler Adnan Oktar Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati mehmet talu adnan hoca ahmet mahmud ünlü kedicikler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.