Barış Harekatı'nda gazi oldu, Kapalı Maraş'ta hayatını kaybetti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı ve Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi, emekli albay Mehmet Şükrü Tandoğan hayatını kaybetti. 71 yaşındaki Tandoğan, 15 Kasım'da KKTC'de kısmen açılan Maraş'ta düzenlenen kutlamalar sırasında 2 metrelik çukura düşerek ağır yaralanmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kıbrıs Barış Harekatı sırasında yaralanarak gazi olan, emekli albay Mehmet Şükrü Tandoğan, harekettan 46 yıl sonra yine Kıbrıs'ta yaşadığı talihsiz kaza sonucu hayatını kaybetti.

ECEL YİNE KIBRIS’TA GELDİ!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı ve Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi olan, emekli albay Tandoğan, talihsiz bir kaza geçirmişti.

Tandoğan, 15 Kasım’da kısmen açılan turistik bölgesi Maraş’ta, KKTC’nin 37’inci yıldönümü kutlamaları sırasında, kapakların kırılıp çökmesi sonucu, yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukura düşerek ağır şekilde yaralanmıştı.

DÜŞTÜĞÜ ÇUKURDA ÇENESİ KIRILDI!

Düştüğü çukurdan çıkarılan Tandoğan’ın çenesinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Gazi Tandoğan, ilk olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne, buradan da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Tandoğan, daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılmış, kalp rahatsızlıkları nedeniyle ailesinin isteği üzerine Ankara’dan gelen ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmişti. Tandoğan, uygulanan tedavilere karşılık veremeyerek yaşamını yitirdi.

ACI HABERİ BELEDİYE BAŞKANI YEĞENİ VERDİ!

Tandoğan’ın acı haberini yeğeni Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan verdi.

Barış Harekatı'nda gazi oldu, Kapalı Maraş'ta hayatını kaybetti

GAZETECİ CAVİT TUNA DA AYNI YERDE DÜŞTÜĞÜNÜ YAZDI!

Aynı noktada kendisinin de düştüğünü ve omzunu zedelediğini açıklayan gazeteci Cavit Tuna, ''Dostlarım hatırlayacaktır. Kapalı Maraş'taki piknik günü düşmüş ve omzumu zedelemiştim. Benden az önce de bir gazimiz çukura düşmüş çenesi parçalanmıştı. Aynı ambulansla hastaneye götürüldük. Kızı Gülfem Tandoğan Mülkiye'den kardeşimizdi. Sonra o Kıbrıs gazimizin başına bir sürü aksilik geldi. Hepatit C hastasıydı.

Çene ameliyatı sırasında kalbi tekledi. Anjiyo için Türkiye Cumhurbaşkanlığınca tahsis edilen bir ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü. Kızıyla en son konuştuğumda koronaya yakalanmıştı. Bu sabah öğrendim. Rahmetli olmuş. Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah.'' ifadelerini kullandı.

Barış Harekatı'nda gazi oldu, Kapalı Maraş'ta hayatını kaybetti ile ilgili etiketler KKTC gazi barış harekatı Mehmet Şükrü Tandoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.