Mehmet Soysal'dan "Ayşe Arman" açıklaması!

Hürriyet gazetesinde, "Son günlerde, başta Ayşe Arman olmak üzere gazetemiz yazarlarına yönelik bir karalama kampanyası kamuoyunun gündemini meşgul etmektedir." denilerek bir açıklama yayınlandı. Mehmet Soysal imzalı açıklamada, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın firmalarla ticari işbirliğini yapmadığı, bunun gazete tarafından gerçekleştirildiği duyuruldu

Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, gazete yazarlarının ticari kuruluşlarla reklam anlaşması yapmadıklarını bildirdi.

Yazılı açıklama yayınlayan Soysal, "Son günlerde başta Ayşe Arman olmak üzere gazete yazarlarına karalama kampanyası yapıldığını" iddia etti.

Gazeteyi ‘amiral gemisi’ olarak niteleyen Soysal, "Hürriyet’in güçlü yazar ve muhabir kadrosuyla 70 yıldır Türkiye gündemini belirlediğini" ifade etti.

Mehmet Soysal'dan "Ayşe Arman" açıklaması!

İcra kurulu başkanı, Hürriyet’in bu nedenle başta sosyal sorumluluk çalışmaları olmak üzere geniş kitlelere ulaşmak isteyen tüm sektörler ve projeler için en çok tercih edilen yayın organlarının başında geldiğini kaydetti.

 

Soysal şöyle devam etti; “Proje yönetimi kapsamında paydaş sıfatıyla pek çok kurumla reklam işbirliği yapan Hürriyet Gazetesi, ‘haber değeri’ anlayışından ödün vermeden bu işbirliklerini haber içeriği olarak da kamuoyuna ulaştırmaktadır. Özellikle yazarların katılımı ile gerçekleştirilen bu tip çalışmalarda, projeyi gerçekleştiren kurum ile gazetemiz arasındaki reklam anlaşması haricinde gazetecileri bağlayan herhangi bir ticari işbirliği söz konusu olmamıştır. Dolayısıyla gazetemiz yazarlarının da herhangi bir proje komisyonu ile çalışması mevzu bahis değildir. Bu vesile ile Hürriyet Gazetesi ve yazarlarına yöneltilen bu ithamın gerçek dışı olduğunu belirtmek isteriz. Gazetemiz 70 yıldır olduğu gibi bundan sonra da gündemi belirlemeye, ses getiren haber çalışmalarına imza atmaya ve projeler geliştirmeye devam edecektir.”

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Ayşe Arman’ın gazete yönetiminden habersiz olarak, röportajlarını para karşılığı yaptığını iddia etmişti.

Mehmet Soysal'dan "Ayşe Arman" açıklaması! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.