Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP'ye söylediklerini unuttu

2019’daki yerel seçimlerde aday gösterilmeyince CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na bayrak açan ve partisinden istifa edip bağımsız olarak seçimleri kazanan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kılıçdaroğlu ve ekibi orada olduğu sürece CHP'ye geri dönmeyeceğim" dediği CHP'ye sürpriz bir şekilde geri döndü.

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, CHP'ye geri döneceğini uzun bir yazılı açıklamayla duyurdu. Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP'ye söylediklerini unuttu

UNUTULMAZ SÖZLER

Kesimoğlu, 13 Şubat 2019'da twitter'dan yaptığı bir açıklamada CHP'ye ağır sözler ile yüklenmeşti. 

Kesimoğlu, "Ben CHP Genel Merkezi 'ni esir almış ve partimizi her geçen gün rezil eden bu "iki satırlık" adamlara meydan okuyorum, isyan ediyorum, başkaldırıyorum! @kilicdarogluk ve ekibi orada olduğu sürece CHP'ye dönmeyeceğim..." demişti.

Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP'ye söylediklerini unuttu - Resim : 2

TBMM'de yapılacak grup toplantısında CHP'ye katılacak ve parti rozetini de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu takacak.

Kesimoğlu 2019 yerel seçimlerinde 17 bin oy ve yüzde 37.4 oran ile seçimleri kazandı. CHP'nin adayı Tuna Soykan ise sadece 9 bin oy aldı.

Kesimoğlu'nun katılımı ile CHP'nin il belediyesi sayısı 11'e yükselecek.

Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP'ye söylediklerini unuttu ile ilgili etiketler CHP Belediye Parti Kesimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.