Sevigen'in Kılıçdaroğlu iddiası… ‘Parçaları birleştirince bir soru çıkıyor; neden yalan söylesin?’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/YPG'nin suikastçısı Dilbirin Kaçar'ın örgütteki pozisyonunu, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Türkiye'ye kritik ziyareti ile tahıl krizi meselesini, CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'den MİT tırları belgelerini Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği iddiasını, 6'lı masadaki Kılıçdaroğlu krizini değerlendirdi.

"BU OPERASYONLAR SURİYE'YE YAPILACAK OPERASYONUN AYAK SESLERİDİR"

Ceyhun Bozkurt, "Ayn El-Arap bölgesinde yakalandı. 2015'te Siirt'ten PKK kadrosuna katılmış. Cudi ve Gabar'da görevlendirilmiş, Sincar'da suikast yapma eğitimi almış. Örgüt açısından kritik isimler etkisiz hale getiriliyor. Bu da örgütün yönetim kadrosunda oluşabilecek zafiyetleri gösteriyor, örgütün direnci kırılıyor. Bu operasyonlar Suriye'ye yapılacak operasyonun ayak sesleridir.

"RUSYA'NIN SURİYE'DEKİ HAREKETLİLİĞİ KENDİSİNE ZARAR VERİR"

Tahıl konusundaki anlaşmaya göre, Türk donanması Odessa limanındaki mayınları temizleyecek ve bir koridor açacak, Rusya güvenliği sağlayacak. Masada gerilim olacaktır. Suriye konusunda Türkiye ile Rusya aynı şeyi düşünmüyor. Rusya'nın bu hareketliliği kendisine zarar verir.

"ENİS BERBEROĞLU KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADAN DOĞRU OLUP OLMADIĞI ORTAYA ÇIKMAZ"

Bu ülkenin aydınlarına, askerine kumpas kurmuşlardı, Kılıçdaroğlu Zekeriya Öz'ü savunmuştu. Berberoğlu konuyla ilgili açıklama yapmadan doğru olup olmadığı ortaya çıkmaz.

"6'LI MASAYI TOPARLAYACAK TEK KİŞİ KILIÇDAROĞLU'DUR"

6'lı masayı toparlayacak tek kişinin Kılıçdaroğlu olduğunu düşünüyorum, herkesi toplayacak isim kendisidir." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Sevigen'in Kılıçdaroğlu iddiası… ‘Parçaları birleştirince bir soru çıkıyor; neden yalan söylesin?’ ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu MİT TIR'ları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.