Mehmet Sevigen: İstanbul'a yakışmıyor, bir başarısı da yok

CHP'li eski bakan Mehmet Sevigen, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Kaftancıoğlu'nun il başkanlığına yakışmadığını belirten Sevigen, "Sırf kadın olduğu için tolerans görüyor. Bir başarısı da yok" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sahile vuran Aylan bebeğin fotoğrafı üzerinden yaptığı paylaşım büyük tepkiye neden olmuştu. Özür dilemek zorunda kalan Kaftancıoğlu'na yönelik tepkilere bir yenisi daha eklendi.

"GÜNDEME GELMEK İÇİN YAPIYOR"

Sabah'ın haberine göre: Eski Devlet Bakanı ve CHP milletvekili Mehmet Sevigen, Kaftancıoğlu'na Atatürk'ün kurduğu CHP'de il başkanlığının yakışmadığını kendisi yetkili olsa bir gün kendisini görevde tutmayacağını söyledi.

Eski Devlet Bakanı ve CHP milletvekili Mehmet Sevigen, Kaftancıoğlu'na Atatürk'ün kurduğu CHP'de il başkanlığının yakışmadığını kendisi yetkili olsa bir gün kendisini görevde tutmayacağını söyledi.

"CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN BİR BAŞARISI YOKTUR"

Sevigen şöyle konuştu:

"Canan Hanım'ın yaptığı ne Allah aşkına? Atatürk'ün kurduğu ve bizim de 80 darbesi sonrası yeniden kurduğumuz CHP'in İstanbul İl Başkanlığı'na hiç yakışmıyor. Sırf kadın olduğu için inanın tolerans görüyor. Bir başarısı da yok. Biz İstanbul'da Cemal Canpolat zamanında 2017 referandumda daha önce "Hayır" çıkardık. İstanbul'da "Hayır" çıkması Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasıdır. Canan Hanım'ın hiçbir başarısı yoktur. Bunu kesin iddia ediyorum. İstanbul sevdalısı olarak İstanbul'da yıllarca il başkanlığı ve milletvekilliği yaptım bunu bilerek söylüyorum."

Mehmet Sevigen: İstanbul'a yakışmıyor, bir başarısı da yok

Sevigen, Kaftancıoğlu'nun söz konusu paylaşımına ilişkin ise "Bu paylaşımını acımasız görüyorum ve gündeme gelmek için yaptığını düşünüyorum" dedi.

 

Mehmet Sevigen: İstanbul'a yakışmıyor, bir başarısı da yok ile ilgili etiketler CHP İstanbul Canan Kaftancıoğlu mehmet sevigen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.