Mehmet Sepil transfer müjdesiyle ayrıldı; Lourency Rodrigues

Göztepe'deki başkanlık görevinin neden bıraktığını açıklayan Mehmet Sepil, camiaya seslendi. "Hayatımda aldığım en zor karardı" diyen Sepil, Portekiz'in Gil Vicente takımından 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues'i de kadrolarına kattıklarının müjdesini verdi.

Göztepe'nin patronu Mehmet Sepil, başkanlık görevinden neden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyada Gürsel Aksel Stadı'ndan katılıp taraftar temsilcilerinin sorularını yanıtladığı canlı yayında camiaya bilgilendirmede bulunan Sepil, "Hayatımda aldığım en zor karardı" dedi.

Israrlara rağmen kararının arkasında durduğunu söyleyen izmirli iş insanı, "Benim başkanlığı bırakma kararım kesin. Hayatımda aldığım en zor karar. Kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe hayalim var. Bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hiçbir Göztepeli'nin bundan şüphesi olmasın. Transferlerde de icra kurulu yetkili olacak. İcra kurulunu kuracağız ve süreci o şekilde yöneteceğiz. Bu kulübün borcu yok. Varsa da ben öderim. Tek eksiğimiz altyapı. Ben 24 saat net Göztepe için çalıştım. Aileme vakit ayıramadım. Göztepe başkanlığı finansal olarak büyük bir yüktü ama büyük bir zevkle yaptım. Avrupa hayallerim vardı, hayallerimi tamamlayamadan ayrılıyorum" şeklinde konuştu.

Başkanlığı döneminde taraftara hiç yanlış yapmadığını ifade eden Sepil, "7 yıldır başkanlık görevini yürüttüm. Taraftara asalak demem yanlıştı, keşke demeseydim. Ancak ben taraftarımıza hiç yanlış yapmadım. Göztepe’yi devraldığımda Urla’da bir tane tuğla, duvar ve yer vardı. Para olmadığı için bunun inşaatı durmuştu. Yatacak yer yok, stat yok, dolayısıyla sizin yetiştirici kulüp haline gelmeniz kolay değil. Halen altyapımız yok. Bugün ayrıldığımda en büyük üzüntüm bu olacak" dedi.

YENİ TRANSFERİ AÇIKLADI: BREZİLYALI RODRIGUES

Sepil, Portekiz'in Gil Vicente takımından 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues'i de kadrolarına kattıklarının müjdesini yayında verdi. Sepil, "Bir oyuncu alıyoruz daha birinci gün çöp diyorlar. Beto'ya da çöp diyordular. Gouffran'ı iyi kakaladılar. Şöyle gol atar böyle gol atar dediler. Adamı bütün hocalar oynattı, defans yaptı. Yeni transferimiz Lourency do Nascimento Rodrigues. Hiç karışmadım, belli sistem içinde yapıldı transfer. Bugün yarın açıklanır" dedi.

Mehmet Sepil transfer müjdesiyle ayrıldı; Lourency Rodrigues

İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübü dün de Cherif Ndiaye'nin tapusunu aldığını açıklamıştı. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki Senegalli golcü için Hırvatistan'ın HNK Gorica kulübüne 1.15 milyon euro bonservis ödendi. Süper Lig'de 39 maça çıkan ve 10 gol-2 asistlik skor katkısı sağlayan Ndiaye, 200 bin euroya kiralanmıştı.

Mehmet Sepil transfer müjdesiyle ayrıldı; Lourency Rodrigues ile ilgili etiketler Göztepe mehmet sepil Lourency
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.