Mehmet Sepil: Galatasaray hakemi baskı altına almaya çalışıyor

Süper Lig'de üst üste 2 galibiyet alıp cumartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacağı maça 3 puan parolasıyla hazırlanan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, maç öncesi yine hakemlerle ilgili tartışma yaratılmasından rahatsız. Sepil, Galatasaray'ın hakemleri etkilemeye yönelik açıklamalar yaptığını ancak her şeye rağmen hakem tarafından adaletli ve futbolu güzelleştiren bir yönetim izleyeceklerine inandığını söyledi.

Süper Lig'in 35. haftasında Cumartesi günü oynanacak Götepe-Galatasaray maçı öncesi yazılı bir açıklama yapan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, sarı-kırmızılı rakiplerinin hafta içinde hakemlerle ilgili gündem yaratmasına değinip, adaletli bir yönetim beklediklerini ifade etti.

İstanbul takımlarının kendileriyle oynayacakları maçlardan önce hakemleri baskı altına almaya çalıştığını savunan Başkan Sepil'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Futbolumuzda müsabakaların ardından hakem konuşulmasına alışmıştık fakat son dönemde özellikle İstanbul takımları çeşitli gerekçeler göstererek bizimle oynayacakları maçların öncesinde hakemleri baskı altına almaya yönelik açıklamalarda bulunmaktadır. Bu açıklamalar bizim de konuyu hassasiyetle ve yakından takip etmemize sebep olmaktadır. Biz her zaman futbolun güzelliklerini konuşmaktan yanayız fakat işler kulübümüzün haklarının yenme boyutuna geldiğinde ise sessiz kalmamız mümkün değildir. Umuyoruz ki üzülerek takip ettiğimiz bu baskı havası hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada hakemlerimizin yönetimlerini etkilemez, adaletli ve futbolu güzelleştiren bir yönetim izleriz."

Mehmet Sepil: Galatasaray hakemi baskı altına almaya çalışıyor ile ilgili etiketler Göztepe Galatasaray mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.