Mehmet Şef tüm gerçekleri açıkladı! İşte Danilo Zanna'nın gerçek mesleği...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran MasterChef programının jürilerinden İtalyan şef Danilo Zanna'nın asıl mesleği oldukça şaşırttı. Mehmet Şef programda bütün detaylardan bahsetti.

Eski eşiyle tanıştıktan sonra Türkiye’de yaşamaya başlayan ve ‘Elin Oğlu’ programına katılan Danilo Zanna kısa sürede sempatik tavırlarıyla ilgi toplayarak fenomen haline gelmiş ve kendisini MasterChef programında bulmuştu.

Tüm Türkiye'nin sempatisini kazanan ünlü şef geçtiğimiz aylar içerisinde eşinden olaylı bir şekilde boşanarak magazin gündeminde yer almıştı. Danilo Şef hakkında kimsenin bilmediği bir gerçeği yine MasterChef programındaki jürilerden Mehmet Şef açıklamıştı.

Mehmet Şef tüm gerçekleri açıkladı! İşte Danilo Zanna'nın gerçek mesleği...

Mehmet Şef, Danilo Zanna'nın İtalya'da Edebiyat Öğretmeni olduğundan söz etti.

Danilo Zanna Kimdir?

Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde Prato, Toskana, İtalya'da dünyaya geldi. Aşçılığı aile mesleği olarak yapan başarılı isim, Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk mutfağı üzerine yemeklerin bulunduğu bir restoran açtı. Daha sonra ilk defa “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı.

Mehmet Şef tüm gerçekleri açıkladı! İşte Danilo Zanna'nın gerçek mesleği... - Resim : 2

Asıl çıkışını ise kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.

2012'de Tuğçe Demirbilek ile evlendi. Ancak çift 15 Aralık 2021 tarihinde boşandı. Danilo Zanna, Masterchef programında jüri üyeliği yapıyor.

 

Mehmet Şef tüm gerçekleri açıkladı! İşte Danilo Zanna'nın gerçek mesleği... ile ilgili etiketler MasterChef danilo zanna
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.