Mehmet Şef çılgına döndü!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 13. bölümünde yarışmacılar kaptanlık için mücadele etti. Yarışmacı Müge, arkadaşına yardım etmek için yere dökülen pisliği kağıt havluyla silince Mehmet Şef çılgına döndü.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 13. yeni bölümünde yarışmacılar kaptanlık için mücadele etti. En iyi mantıyı yaparak kaptan olmak için mücadele eden yarışmacılar arasında şeflerin oyları ile kaptan olan isimler belli oldu.

KAPTAN KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'nin 15 Eylül Pazar akşamı yayınlanan bölümünde; yarışmacılar kaptanlık için mücadele etti. En iyi mantıyı yaparak kaptan olmak için mücadele eden yarışmacılar arasında şeflerin oyları ile kaptan olan isim belirlendi. Cemre, Eda ve Suna en iyi 3 tabağı çıkarmayı başardI. Yarışmacılar arasında şeflerin oyları ile kaptan olan isim Cemre oldu.

MEHMET ŞEF'İ KIZDIRDILAR

MasterChef Türkiye 13. bölümde takımlar ödül oyununda mücadele etti. Kırmızı takımda yer alan Müge arkadaşına yardım etmek isterken yaptığı hatayla Mehmet Şef'i kızdırdı. Mehmet Yalçınkaya, yere dökülen pisliği kağıt havlularla silen Müge'ye 5 dakika oyun dışı kalma cezası verdi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 13. bölümde takımlar ödül oyununda mücadele etti. Zorlu vegan menüsünü başarılı bir şekilde sunarak ödül oyununu kazanan takımı Somer Şef açıkladı. MasterChef ödül oyununda kazanan mavi takım oldu. Ödül ise Somer Şef'ten masterclass eğitimi olarak açıklandı.

Mehmet Şef çılgına döndü! ile ilgili etiketler MasterChef TV8
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.