Mehmet Sami Tuğrul'u satırla öldüren İhsan Güney tutuklandı!

Antalya'da öğrenci yurdunda üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'u satırla başını keserek öldüren aşçı İhsan Güney tutuklandı.

Antalya'da üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'u, özel öğrenci yurdu yemekhanesinde satırla öldüren aşçı İhsan Güney, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güney, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: KATİLİN PSİKOLOJİK HASTALIKLARI VAR

Antalya Valiliği'nden katil İhsan Güney’e ilişkin ilk açıklama geldi. Açıklamada Mehmet Sami Tuğrul’u katleden yurt çalışanı İhsan Güney’in çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğu, 29 Temmuz'dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiği belirtildi.

3 AY ÖNCE YURTTA İŞE BAŞLAMIŞ

İhsan Güney’e 17 Mart 2020'de düzenlenen doktor raporunda ‘bipolar duygulanım bozukluğu’ teşhisi konulduğu belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

07.12.2021 günü saat 14.00 sıralarında İlimiz Kepez İlçesi Kültür Mahallesi 3821 sokak No:7 sayılı adreste meydana gelen kasten öldürme olayında; M.S.T. isimli şahıs İ.G. isimli şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, şüpheli İ.G. isimli şahıs olay akabinde suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alınmıştır.

RUTİN KONTROLLERİNE GİTMEMİŞ

Yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli İ.G. isimli şahsın 21 yıldır aşçı olarak çalıştığı, olay tarihinden 3 ay kadar önce olay yeri adresinde aşçı olarak işe başladığı, ayrıca 17.03.2020 tarihinde düzenlenen doktor raporunda tanı olarak Bipolar Duygulanım Bozukluğu, 27.11.2020 tarihinde düzenlenen doktor raporunda Bipolar Duygulanım Bozukluğu ve Unipolar, Depresyon, Depresif Nöbet tanısı konduğu, 02.03.2020 tarihinde hastanede 15 gün yatış yaptığı ve Sizoafetik bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29.07.2021 tarihinden sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir.

NE OLMUŞTU?

Antalya'daki özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney, yurdun yemekhanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle mutfakta duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti. Güney daha sonra, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı. 

Güney, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

 

 

Mehmet Sami Tuğrul'u satırla öldüren İhsan Güney tutuklandı! ile ilgili etiketler Antalya Mehmet Sami Tuğrul ihsan güney
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.