BB Erzurumspor'da Mehmet Özdilek devri sona erdi

BB Erzurumspor 6 maç kazanamayınca teknik direktör Mehmet Özdilek'le yolları ayırdı. 9 maçta 9 puan toplayan Doğu Anadolu ekibi bugün Süper Lig'in 10. hafta maçında evinde Antalyaspor'a yenilmekten 86. dakika golüyle kurtulmuştu.

BB Erzurumspor teknik direktör Mehmet Özdilek'le yollarını ayırdı. Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan Mavi-Beyazlılar'da yönetim tecrübeli çalıştırıcının görevine son verdi. Bugün, Süper Lig'in 10. haftasında evinde Antalyaspor'la karşılaşan ve 2-2 berabere kalan Erzurum, oynadığı son 6 maçın 4'ünü kaybederek 9 maçta 9 puan toplamıştı.

Maçın ardından verdiği röportajda istifadan söz etmeyen Mehmet Özdilek, "İyi oynuyoruz, attığımızdan daha çok kaçırdığımız var. Futbolumuzu her hafta geliştiriyoruz, rakibe bunu hissettiriyoruz. Haftaya Konya deplasmanı var şimdi onu düşünüyoruz" sözleriyle umut saçmıştı.

BB Erzurumspor'da Mehmet Özdilek devri sona erdi ile ilgili etiketler Antalyaspor BB Erzurumspor mehmet özdilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.