Mehmet Özdilek aldığı teklifleri açıkladı!

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Katar ve Kazakistan'dan teklifler aldığını ancak görüşmelerde son noktayı koyamadıklarını söyledi.

Skorer'in haberine göre; Katar ve Kazakistan'dan ciddi teklifler aldığını ifade eden Özdilek, "Ortak hedeflerle buluşamadık. Görüştük ama son noktaları koyamadık. Kasım'da tekrar görüşeceğiz. Şu anda bekleme kararı aldım" şeklinde konuştu.

Hocalara sabredilmesi gerektiğinin altını çizen Özdilek, "Kimsenin elinde sihirli değnek yok. 3-4 hafta çok kısa süreler. Ama büyük takımlarda 4 haftada 3 mağlubiyetin (F.Bahçe) kabul edilmesi zor" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Süper Lig'de bu sezon performans anlamında dalgalanmalar olacağını belirterek şöyle devam etti: "Çünkü UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımlar var. Lig kulvarı da var. Bu nedenle dalgalanma bekliyorum."

"BEŞİKTAŞ'TAN AVRUPA LİGİ'NDE YARI FİNAL, FİNAL BEKLİYORUM ÇÜNKÜ..."

- Beşiktaş'ta Talisca çok önemli oyuncuydu. Onun yerine ideal bir oyuncuyu henüz koyamadı. Ljajic'in neler yapacağını çok iyi bilmiyoruz. Ama Beşiktaş'ın elindeki kadronun lig için yeterli olduğunu düşünüyorum. Hatta Beşiktaş'tan UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final, final gibi sonuçlar bekliyorum. Çünkü Beşiktaş'ta yıllardır Avrupa'da oynama alışkanlığı var. Takım istikrarı, oyuncu istikrarı çok önemli. Şenol Güneş de 4. yılını yaşıyor.

"GOMİS KENDİ ARZUSUYLA GİTTİ"

- Galatasaray forvet transferi yapamadı. Detayı bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Ama bu kulübü en iyi bilen, çok tecrübeli bir isim var takımın başında. Teknik direktör Fatih Terim bir planlama yapacak. UEFA'nın getirdiği ekonomik kriterler var. Bunları aşıp transfer yapmak mümkün değil. Aynı şey, F.Bahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor için de geçerli. Ekonomik planlama çok önemli. Reel olarak G.Saray'ın elinde tek forvet var. Gomis'in kendi arzusuyla gittiğini düşünüyorum. Terim 3 tane çabuk oyuncuyla oynayacaktır.

"TRABZONSPOR YENİ YAPILANMA İÇİNE GİRDİ"

- Trabzonspor, genel hatlarıyla yeni hocası, yeni yönetimi ile yeni yapılanma içine girdi. Ünal hoca Trabzon'u iyi bilen, tecrübeli bir teknik adam. İlk 4 haftada, geçen sezon demoralize olan oyunculardan performansı arttı. Sosa, Rodallega, Onazi bu sene istikrarlı. Trabzonspor'un oturmuş kadrosu var. G.Saray maçında gördük ki yeni gelenler de katkı yapacak.

"BAŞAKŞEHİR HER TAKIMI HER YERDE YENEBİLİR"

- Başakşehir istikrarlı yönetimi, istikrarlı teknik kadrosuyla bu sezon ligde yukarılarda olacak takımların başında geliyor. Her sene üstüne koyarak devam ediyorlar. Başakşehir her takımı her yerde yenebilecek güce sahip."

Mehmet Özdilek aldığı teklifleri açıkladı! ile ilgili etiketler Katar Kazakistan mehmet özdilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.