Mehmet Muş'tan Meral Akşener'e 'siyaset devşirme' yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında söylediği "Şehit anasını kongreye bağlayıp felaketten siyaset devşirme peşinde koştular" sözlerine AK Parti'den yanıt geldi. AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta Akşener'in açıklamalarını "bir çeşit HDP’yi savunma refleksi" olarak tanımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de gerçekleştirilen partisinin grup toplantısında Gara şehitleri üzerinden AK Parti’yi hedef aldı.

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit annesiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesi için, "Siz, şehit anasını kongreye canlı bağlayıp, felaketten siyaset devşirme peşinde koşabilirsiniz. Biz koşmayız" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'Lİ MUŞ'TAN YANIT

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Akşener'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

“AKŞENER’İN SÖZLERİ HDP’Yİ SAVUNMA REFLEKSİ”

 Bu açıklamaları 'hezeyan' olarak niteleyen Muş, “Terör yandaşlarıyla ortaklığın yol açtığı siyasi felaketin yansıması. Esasen bir çeşit HDP’yi savunma refleksi.” dedi.

Mehmet Muş'tan Meral Akşener'e 'siyaset devşirme' yanıtı ile ilgili etiketler Meral Akşener Mehmet Muş AK Parti İYİ Parti Şehit HDP Gara
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.