Mehmet Muş'tan Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Erken emekliliği getireceğiz'' açıklamalarının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, sosyal medya hesabından eski görüntülerden oluşan bir video paylaşarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Muş, ''Kılıçdaroğlu'nun ipliğini pazara çıkaracağız'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamada ''Erken emekliliği getireceğiz'' ifadelerini kullanmış, açıklamaları gündeme damga vurmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları sonrası Twitter hesabından çok sert bir açıklamada bulunarak "Pişkinliğin bu kadarına pes doğrusu" sözlerine yer vermişti.

ARŞİVLER ORTAYA ÇIKTI

Muş, daha önce Kılıçdaroğlu'nun verdiği demeçleri ve gazete arşivlerini ortaya çıkararak Kılıçdaroğlu'nun ikiyüzlü tutumu gözler önüne sermişti. Mehmet Muş bugün yine Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na yüklendi ve Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’ın CHP saflarına katıldığı anın görüntülerinin de bulunduğu üçlü videoda yaşanan tartışmaya son noktayı koydu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erken emeklilik isteyenler hiç meraklanmasınlar, sorunlarını çözeceğiz" açıklamasındaki ikiyüzlülüğe tepkisini bugün de dile getirdi.

Mehmet Muş'tan Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı!

"BU ARTIK İKİYÜZLÜLÜKTEN DE ÖTE SİYASİ SAHTEKARLIK"

Muş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İpliğini pazara çıkaracağız" dedi ve yeni üçlü bir görüntü paylaşarak yaşanan sürecin önemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Muş, Kılıçdaroğlu'nun 1999'daki emeklilik yasasını hazırlayan ve bugün de savunan Yaşar Okuyan'a CHP rozeti taktığını hatırlattı ve şimdiki söylemleri ile geçmişte açıklamaları arasında büyük uçurum olduğunu gözler önüne serdi. Muş, Kılıçdaroğlu'nun siyasi çizgisindeki büyük kaymaya dikkat çekerek "Bu artık ikiyüzlülükten de öte siyasi sahtekarlık" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Muş'tan Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı! - Resim : 2

YAŞAR OKUYAN: 38-43 YAŞINDA EMEKLİ Mİ OLUR?

CHP döneminde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanlığı görevini yürüten Yaşar Okuyan katıldığı bir televizyon programında emeklilik yaşı hakkında "38 yaşında emekli mi olur be! 43 yaşında emekli mi olur… Ne diyorsunuz siz be! Evet, Yaşar Okuyan getirdi kardeşim... Şerefle savunuyorum, onurla savunuyorum doğru bir iş yaptım" şeklinde açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın CHP saflarına katıldığı anın görüntüleri de yeniden gündeme geldi. CHP Grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Okuyan'a rozet takmıştı.

"SOL SAĞ AYIRT ETMEDEN ARTIK BU OYUNU BOZMAK ZAMANIDIR"

Rozetin takılmasının ardından Okuyan, "Ülkenin bu zor gününde bir araya gelme zorunluluğu açıkken bir araya gelmek için CHP'ye kaydımı yaptırmış oluyorum. 40 yıl öncesinde kalmış sağ-sol çekişmelerini, o günün içerisindeki olayları istismar ederek, yeniden bir sağ sol olayı gibi belli merkezlerden iktidar ve onun tabi destekçisi durumundaki bir kişinin gayretleriyle 40 sene öncesindeki olayları kaşıma durumundalar. Sol sağ ayırt etmeden artık bu oyunu bozmak zamanıdır. Artık bu oyunu hep beraber bozmamız lazım. Onun için arkadaşlarımızla oturduk konuştuk. Atatürk'ün partisine geldik." şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Muş'tan Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Mehmet Muş EYT yaşar okuyan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.