Bakan Kasapoğlu: "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Irkçılık insanlık suçudur! Temsilcimiz Başakşehir’in yanındayız. Verilen mesaj; sporda kardeşliğin kazanacağı mesajıdır. UEFA'nın bu gece ve bundan sonra atacağı adımlar hayati önemdedir. Kulüplerimiz, spor camiamızın yaklaşımı takdire şayan. Cumhurbaşkanımız ilk andan itibaren olayın takipçisi. Kardeşlik kazanacak."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, PSG-Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık skandalının ardından, "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak" dedi.

NTV canlı yayınına bağlanan Bakan Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Başakşehir kulübümüzü, sporcularımızı ve yöneticilerimizi gösterdikleri asil duruş nedeniyle canı gönülden kutluyorum. Bu anlamlı davranış, yarınlar adına ırkçılığın kaybetmesi anlamında mesafe olacaktır. Verilen mesaj; sporda kardeşliğin kazanacağı mesajıdır. UEFA'nın bu gece ve bundan sonra atacağı adımlar hayati önemdedir. Kulüplerimiz, spor camiamızın yaklaşımı takdire şayan. Cumhurbaşkanımız ilk andan itibaren olayın takipçisi. Kardeşlik kazanacak."

Bakan Kasapoğlu: "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak"

 

 

Bakan Kasapoğlu: "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak" ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Medipol Başakşehir Pierre Webo UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.