Hararetli bir şekilde anlatırken donup kaldı

CNN Türk ekranların da yayınlanan Tarafsız Bölge programında ilginç anlar yaşandı. Mehmet Metiner, Mısır'ın Yeşilköy'e kadar geldiğini hararetli bir şekilde anlatırken Şaban Sevinç'ten düzeltme geldi. Yeşilköy'e gelen ülkenin Rusya olduğunu söyleyen Sevinç'in sözlerinin ardından stüdyoyu derin bir sessizlik kapladı.

Mehmet Metiner, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşurken, "Biz tarihten Mısır'ın Ayastefanos'a kadar Yeşilköy'e kadar geldiğini biliriz" dedi.

Gazeteci Şaban Sevinç araya girerek, "Mısır değil Rusya" demesiyle verdiği yanlış bilgi düzeltilen Metiner 10 saniye programda dondu kaldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anlar sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. 'Mehmet Metiner' ismi Twitter Türkiye gündeminde üst sıralara yerleşti.

Hararetli bir şekilde anlatırken donup kaldı ile ilgili etiketler Ahmet Hakan CNN Türk Mehmet Metiner Şaban Sevinç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.