Mehmet Metiner köşe yazarlığına döndü

AK Parti'li eski Milletvekili Mehmet Metiner, uzun bir ara verdiği köşe yazarlığına geri döndü. Yeni adresi Yeni Şafak gazetesi olan Metiner'in, “Sözümüz, özümüz olsun! Sefer Bismillah!” başlıklı ilk yazısı bugün yayımlandı.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner uzun bir aradan sonra tekrar köşe yazarlığına döndü.

Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan bugünkü ilk yazısında Metiner, “Sözümüz, özümüz olsun! Sefer Bismillah!” başlıklı yazısında, “ Erdoğan liderliği herhangi bir faninin arkasından yürümeyi değil, Erdoğan’ın şahsında müşahhaslaşan idealler ve değerler sistemimize sahip çıkmayı önceleyen bir büyük anlama sahiptir. Biz fani olanı değil baki olan kelâmı ebediyete taşıma mücadelesi veren insanlarız. Kalemimiz o kelâmın emrinde olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Metiner’in yazısından bir bölüm şöyle:

“Yazı yazmak, bir tür seferdir. Bugünden itibaren haftada bir gün, yani şimdilik her salı Yeni Şafak’ta sizlerle olacağım. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. O yüzden “Bismillah” diyerek başlıyorum. Rabbim sözümüzü özümüze uygun kılsın. Davamıza hizmetkâr kılsın. Hayırlı bir başlangıç oldu. Kaç aylık bir moladan sonra ilk yazım, Ramazan’ın ilk gününe denk düştü. Ramazan’ın bereketiyle bereketlensin sözümüz. Yeni Şafak’ta yazmak benim için büyük bir onur.

Çünkü Yeni Şafak, dava/mücadele denildiğinde ilk akla gelen gazetemiz. Zor zamanların üssü. Geçmişte de Yeni Şafak’ta yazdım. Uzunca bir süre hem de. Şimdi tekrar yazıyor olmanın heyecanı bir başka. Ne kadar mahir olursanız olun ilk yazı hep bambaşkadır. Her yeni başlangıç, yepyeni bir heyecanı tetikler. Rabbim heyecanımızı eskiltmesin. Dosdoğru yolundan ayırmasın.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mehmet Metiner köşe yazarlığına döndü ile ilgili etiketler AK Parti Yeni Şafak milletvekili Mehmet Metiner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.