'Mehmet Kemal Ağar' hesabı kapatıldı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a ait olduğu öne sürülen "@mehmetkemalagar" isimli hesabı askıya aldı. Hesabın Ağar'ın olduğu iddiasını ise daha önce yapılan birkaç paylaşım kuvvetlendirdi.

Sosyal medya platformlarından Twitter'ın; eski İçişleri, eski Adalet Bakanı ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar'a ait olduğu iddia edilen hesabı askıya aldığı iddia edildi.

PAYLAŞIMLAR İDDİAYI KUVVETLENDİRDİ

"Mehmet Kemal Ağar" (@mehmetkemalagar) isimli hesabın, göbek adı Kemal olan Mehmet Ağar'a ait olduğu ve hatta önceki dönemlerde bu hesap üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ile Jandarma Genel Komutanlığı'na kutlama mesajı gönderildiği öne sürüldü.

'Mehmet Kemal Ağar' hesabı kapatıldı'Mehmet Kemal Ağar' hesabı kapatıldı - Resim : 2

 

PEKER'E CEVAP VERDİKLERİ HESAP

Bunun yanı sıra Sedat Peker'in yaptığı açıklamalarda hedef aldığı Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar'ın, konuya ilişkin yazılı açıklamalarını da bu Twitter hesabı üzerinden paylaştığı iddia edilenler arasında.

'Mehmet Kemal Ağar' hesabı kapatıldı ile ilgili etiketler Mehmet Ağar Twitter hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.