Mehmet Karahan kimdir? DJ Gezgin nasıl öldü, katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan konular arasında yer alanlardan birisi de DJ Gezgin Mehmet cinayeti oldu. DJ Gezgin Mehmet Karahan kimdir? DJ Gezgin Mehmet nasıl öldü, katili kim?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programında dikkat çeken isimlerden birisi DJ Gezgin Mehmet Karahan oldu. Manisa’da yaşayan ve yaklaşık 4 sene kadar önce kayıplara karışan Karahan için ailesi Müge Anlı’ya başvuruda bulundu.

DJ Gezgin Mehmet Karahan Kimdir?

Kardeşinin para mevzusu nedeniyle DJ Gezgin Mehmet Karahan’ın dövülerek öldürüldüğünü söyleyen Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi olduğunu iddia etti. Karadağ, “Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş.” sözlerini sarf ederek evde zorla tutulduğunu, korktuğu için bu gerçekle yaşamak zorunda kaldığını ifade etti.

Aileyi yakından tanıyan görgü tanıkları, Fatma Karadağ ile ilgili soru işareti bırakan açıklamalarda bulundu. 4 çocuğu olan Fatma Karadağ'ın evliyken Cemal'le kaçtığı resmi nikahlı eşinin de üzüntüden öldüğü söylendi. Fatma Karadağ'ın kızı Rukiye de iddiaları doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu. Rukiye, bu cinayette annesinin de parmağı olduğunu ve annesinin dolandırıcı olduğunu söyledi.

İsmini vermek istemeyen bir başka görgü tanığı da Fatma'yla hastanede tanıştıklarını, Cemal Durmaz'ın hastanedeki banyo görüntüleriyle kadınlara şantaj yaptığını iddia etti. Söz konusu iddialara göre, Cemal Durmaz ve Fatma Karadağ birlikte hareket ederek birçok kişiyi dolandırdı.
Fatma Karadağ'ın açıklamaları ardından önemli bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan tanıklardan biri Mehmet Karahan'ın bulunduğu bölgede bir kafatası bulunduğunu bildirdi. Kafatasının Mehmet Karahan'a ait olma ihtimali üzerinde duran yetkililer, olayın çözülmesi için harekete geçti.

Gezegen Mehmet Kimdir?

Programda sözü edilen DJ Gezgin'in ünlü sunucu Gezegen Mehmet ile bir ilgisi yoktur. Gezegen Mehmet olarak tanınan ünlü radyocu Mehmet Akbay 1969 yılında Gaziantep Akyol Mahallesi’nde dünyaya gelmiş, tamamen farklı bir isimdir.

Mehmet Karahan kimdir? DJ Gezgin nasıl öldü, katili kim? ile ilgili etiketler Müge Anlı DJ Gezgin Mehmet Karahan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.