Mehmet Kaplan'ın komşuları konuştu!

Mehmet Kaplan'ın komşuları konuştu! Geçtiğimiz gün Gaziantep'te yaşanan bu acı olayda hayatını yitiren Duygu Delen'in soruşturması devam ediyor. Didem Arslan 'ın da araştırdığı bu olayda muhabirler Mehmet Kaplan'ın komşuları ile konuşmayı başardı.

Didem Arslan'ın muhabirleri sordu. Mehmet Kaplan'ın komşularının anlattığına göre duygu daha öncede orda komşu ile asansör önunde karşılaşmış. Duygu Delen'in ölüm anından 20 dakika önce komşular bir erkeğin bağırış sesini duyduğunu dile getirdi.

Saat 11:51 civarları Mehmet Kaplan'ın evine giren Duygu Delen'in 3 saat 40 dakika o evde neler yaşadığı araştırılıyor. Duygu Delen'in ailesinin Avukatı Göksel Öztürkmen  otopsi sonuçlarına kısıtlama kararı nedeni ile ulaşılmasında sorun yaşandığı söylüyor. Dosyanın üzerindeki baskıyı hafifletme ve hızlı araştırma nedeni ile bu kısıtlama kararın alındığı söyleniyor. Avukat Göksel Öztürkmen Duygu Delen'in ailesinin de Gaziantep'te durumu iyi olan bir aile olduğunu söyledi. Bildiğine göre Mehmet Kaplan'ın ailesi tarafından herhangi bir para teklifinin Duygu Delen'in ailesine yapılmadığını söyledi.

Mehmet Kaplan'ın yıllar önce ölümüne neden olduğu anne ve 6 yaşındaki çocuğunun davasında saadece 2 saat nezarethanede kalmasından yakınan teyzesi Didem Arslan'da konuştu.

 

Mehmet Kaplan'ın komşuları konuştu! ile ilgili etiketler duygu delen Mehmet Kaplan komşular konuştu neler oldu nasıl öldü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.