Mehmet Güneş kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı kaç yaşında?

Mehmet Güneş kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. Daha önceden evlilik programına katılarak adını duyurmuş olan Mehmet Güneş kimdir, kaç yaşında araştırdık.

Mehmet Güneş katıldığı programlar ile tanınmaktadır. Doya Doya Moda yarışmasında Özde Karacan’a bir hafta boyunca eşlik edecek olan Mehmet Güneş’in hayatı merak edilmeye başlandı. Bundan sonra Doya Doya Moda yarışmasında karşımıza çıkacak olan Mehmet Güneş daha önceden katıldığı evlilik programı ile bilinmektedir.

Mehmet Güneş kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı kaç yaşında?

Memleketi Şanlıurfalı olan Mehmet Güneş, İstanbul’da yaşamaktadır. 19 tane kardeş olduğu bilinen ve 10’nun erkek olduğunu belirten Mehmet Güneş, kardeşlerini de kendisinin giydirdiğini söylemiştir.  Mehmet Güneş, normal hayatında turizm işiyle ilgilenmektedir.

Mehmet Güneş kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı kaç yaşında?

Mehmet Güneş Doya Doya Moda yarışmasına katılma nedenini olarak "Benim için doğru giyinmek bir sanattır, o sanatı konuşturmak istiyorum.” sözleriyle ifade etmiştir.. Daha önce de başka ekran projelerinde yer alan Mehmet Güneş, daha çok evlilik programları ile tanınmaktadır.

Daha önceden katıldığı evlilik yarışmasındaki gelin adaylarından Bahar ile bir dargın bir barışık süren uzun beraberliği ile çok konuşulmuşutur.

Mehmet Güneş kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı kaç yaşında? ile ilgili etiketler Mehmet Güneş kimdir evlilik programı yarışmacısı mehmet güneş Doya Doya Moda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.