Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evleniyor?

Vildan Atasever’le aşk yaşayan Mehmet Erdem önceki akşam Kuruçeşme’de sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, müjdeli haberi verdi: “Vildan’la önümüzdeki hafta sade bir düğün töreniyle evleniyoruz" dedi. Yapılan haberlerin ardından Mehmet Erdem'in yaşamı merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Vildan Atasever'in sevgilisi Mehmet Erdem kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem’i ağırladı. Diğer taraftan Mehmet Erdem, konser öncesinde basın mensuplarına verdiği röportajda, oyuncu Vildan Ataseverle önümüzdeki hafta evleneceklerini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Erdem'in hayatı merakla araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

İki ünlü isim Boğaz kıyısında en sevilen şarkılarını seslendirdi. Geceye damgasını vuran, Mehmet Erdem’in evlilik açıklaması oldu.

Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evleniyor?

DÜĞÜN 9 EYLÜL’DE

Vildan Atasever’le ilişki yaşayan Mehmet Erdem, sahne öncesi muhabirlerle bir araya geldi. Sanatçı, “Nişanlandığınız yazıldı, evlilik ne zaman?” sorusuna şöyle yanıt verdi:
“Doğrudur, nişanlandık. Önümüzdeki hafta aile arasında sade bir düğün töreni yapacağız.” Düğünün 9 Eylül’de CVK Park Bosphorus Hotel’de yapılacağı öğrenildi. 

Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evleniyor? - Resim : 2

MEHMET ERDEM KİMDİR?

1978 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Mehmet Erdem aslen Malatya Arapgirlidir.

İzmir Fen Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Babası klarnet, dayısı bağlama çalan Mehmet Erdem, çocuk yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. 5 yaşında mandolin çalmayı öğrendi. Daha sonra bağlama ve cümbüş de çalmaya başladı. Lise döneminde çeşitli gruplarda müzisyen ve vokalist olarak yer aldı.

1997 yılında İstanbul'da çeşitli mekanlarda müzisyenlik yaptı.

1999 yılında 'Kardeş Türküler' grubuna katılmasıyla profesyonel müzik hayatına başladı.

Mehmet Erdem birçok sanatçının albümünde stüdyo müzisyenliği yaptı. Bu dönemde önemli müzisyenlerden ud, cümbüş, perdesiz gitar, bağlama dersleri aldı.

Film ve dizi müzikleri besteledi. 2009 yılında Tarık Akan ve Şerif Sezer'in başrol oynadığı 'Deli Deli Olma' filmine yaptığı müzikle Altın Portakal'da en iyi film müziği ödülünü aldı.

Leyla ile Mecnun, Kuzey Güney, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Deliha 2 dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Ekim 2015 tarihinde 'uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, 'örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak' suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının 1 yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

ALBÜMLERİ

2012 - Herkes Aynı Hayatta
2013 - Hiç Konuşmadan
2016 - Hepsi Benim Yüzünden
2018 - Neden Böyleyiz
2019 - Allah'tan Kork (Aşkın Nur Yengi ile birlikte) (Single)

DİZİ VE FİLM MÜZİKLERİ

2006 - Polis
2007 - Dol
2008 - Sınıf
2008 - İş Arıyoruz
2009 - Deli Deli Olma
2009 - Sizi Seviyorum
2010 - Memleket Meselesi
2011 - Avrupa Avrupa
2011 - Leyla ile Mecnun
2011 - Vücut
2011 - Çalgı Çengi
2011 - Kalbim Seni Seçti
2013 - Aşk Kırmızı
2013 - Sen Aydınlatırsın Geceyi
2017 - Cenaze İşleri

Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evleniyor? ile ilgili etiketler evlilik Vildan Atasever mehmet erdem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.