Ekici'nin yeni adresi belli oldu

Bonservisi elinde olan Mehmet Ekici, Göztepe'yle söz kesti. Galatasaray'dan beklediği haberi bir türlü alamayan yıldız futbolcu, Ege temsilcisinin cazip teklifini kabul etti ve taraflar imza aşamasına geldi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden ve Galatasaray'dan haber bekleyen Mehmet Ekici'nin yeni takımı belli oldu. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Göztepe'yle prensip anlaşmasına vardı.

Belhanda'nın satılması halinde orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray, Ekici'nin menajerine "Bekleyin" ricasında bulunmuştu. Çok sayıda teklif alan ancak Cim Bom'un kararını bekleyen yıldız futbolcu, Belhanda'nın takımda kalma ihtimalinin artmasıyla başının çaresine bakmaya karar verdi.

İMZA AŞAMASINDA

Ege temsilcisi bir süredir temas halinde olduğu Mehmet Ekici için menajerine "Artık bu işi bitirelim. Lig başladı. Hoca orta sahaya takviye istiyor" şeklinde baskı yapınca transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı.

Bir süre Ankaragücü'yle de görüşen ancak yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan Ekici cephesi, Göztepe'nin teklifini makul buldu ve taraflar imza aşamasına geldi.  

Ekici'nin yeni adresi belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Göztepe Mehmet Ekici
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.