Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye verdiği evlilik teklifi yüzüğünün gerçek fiyatı ortaya çıktı

30 Nisan'da boşanan Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi ederken taktığı ve değerinin 3 milyon TL olduğu konuşulan yüzüğün replika olduğu konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı! Hadise 182 bin TL değer biçilen yüzüğü sattı ve parasını hayvan derneklerine bağışlayarak alkış toplayan bir harekete imza attı.

Kısa süre önce 5 aylık evliliklerini tek celsede sonlandıran iş insanı Mehmet Dinçerler ve Hadise ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Genç iş adamının, Hadise'ye evlilik teklifi ederken taktığı ve değerinin 3 milyon TL olduğu konuşulan olay yüzüğün gerçek fiyatı duyanları şoke etti. Boşanma sırasında borçları karşılığında yüzüğü eski eşine geri vermeyen Hadise, yüzüğü satıp parasını da hayvanlar için bağışladı.

 YÜZÜN GERÇEK FİYATINI ÖĞRENEN HADİSE ŞOKE OLDU

Şarkıcı Hadise Açıkgöz, Mehmet Dinçerler ile 4.5 aylık evliliğini geçtiğimiz ay sonlandırmıştı. Dinçerlerin şarkıcıya evlilik teklif ederken verdiği, değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü boşanma aşamasındayken geri istemesi ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay yüzüğü satmak isteyen şarkıcı, öğrendiği gerçekle şoke oldu.

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen törenle sessiz sedasız evlenmişti. Hadise, boşanma davasını açan taraf olmuştu. Ünlü şarkıcının, boşanma için Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Dinçerler'in ise Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü. İş insanının, mücevherleri geri istediği iddiası şaşkınlık yaratmıştı.

MİLYONLUK MÜCEVHER LİSTESİ

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Mehmet Dinçlerler'in evlilik teklifi sırasında Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzüğün yanı sıra düğünde takılan mücevherler ise şöyleydi: Dünyaca ünlü bir markanın 75 bin dolarlık bileziği, 10 tane beşibiryerde, pırlanta kolye, toplam değeri 250 bin TL olan bilezikler.

<iframe src="https://superhaber-tv.cdn.vidyome.com/embed/WHRU3hOHfwN.html"  width="100%" height="380" frameborder="0" scrolling="no" webkitallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

3 MİLYON TL DEĞİL, 182 BİN TL!

30 Eylül'de Mehmet Dinçerler'den tek celsede boşanan Hadise'nin, çok konuşulan yüzüğünün replika olduğu ortaya çıktı. Değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü satmak isteyen şarkıcı, gerçeği öğrenince şoke oldu. Hadise'nin replika yüzüğüne, 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildi. Durum karşısında sarsılan sanatçı, sattığı takının parasını hayvan derneklerine bağışladı.

 

 

 

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye verdiği evlilik teklifi yüzüğünün gerçek fiyatı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hadise Mehmet Dinçerler boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.