Mehmet Dinçerler'e sevgilisi Hadise soruldu! Bakın ne cevap verdi...

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik yolunda giden ilişkisini sürpriz bir kararla sonlandıran şarkıcı Hadise'nin ayrılıktan kısa bir süre sonra adı birlikte görüntülendiği Mehmet Dinçerler ile anılmıştı. Bodrum'da birlikte görüntülenen çift Meksika'da hayranlarının objektiflerine yakalanmıştı. Dinçerler, Hadise ile ilgili sorulara bakın ne cevap verdi...


Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile boşanma aşamasındayken hakkında ortaya çıkan yasak aşk iddialarıyla zor günler geçiren Hadise, iddiaların ardından oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkisini bitirmişti. Evlenmeleri beklenirken ayrılan çiftten Kaan Yıldırım'ın adı Çağla Şıkel, Hadise'nin ise adı iş insanı Mehmet Dinçerler ile anılmıştı.


İlk kez Bodrum'da birlikte görüntülenen 35 yaşındaki pop şarkıcı Hadise ile kendisinden 2 yaş küçük iş insanı Mehmet Dinçerler geçtiğimiz günlerde Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'da tatil yaparken objektiflere yakalanmıştı.

 Mehmet Dinçerler'e sevgilisi Hadise soruldu! Bakın ne cevap verdi...

Daha önce haklarında çıkan aşk iddialarına sessiz kalan ve "Konuşmak istemiyorum. Ben bir şey söyleyemem. Siz istediğiniz gibi yazın." açıklamasında bulunan genç iş insanı önceki akşam Kuruçeşme'de sahne alan piyanist Evgeny Grinko'nun konserini izledi. Dinçerler, Hadise ilgili sorulara yine cevap vermeyerek sessiz kalmayı tercih etti.


''HAYATIMIZ GAYET İYİ''

Habertürk'te yer alan habere göre; Önceki akşam Rus müzisyen Evgeny Grinko'nun Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi'ndeki konserini dinleyen Mehmet Dinçerler, Hadise ile ilgili soruları yine yanıtlamak istemedi. Genç iş adamı, "Arkadaşlar ben hiç özel hayat konuşmadım, teşekkür ederim. Hayatımız gayet iyi, her şey yolunda." dedi.

Mehmet Dinçerler'e sevgilisi Hadise soruldu! Bakın ne cevap verdi... - Resim : 2

 

Mehmet Dinçerler'e sevgilisi Hadise soruldu! Bakın ne cevap verdi... ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.