Mehmet Dinçerler ve Kerimcan Durmaz öpüştü mü? Durmaz o görüntüler hakkında ilk kez konuştu!

Ünlü şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz günlerde boşanan iş insanı Mehmet Dinçerler ile samimi görüntüleri ortaya çıkan ve çiftin ayrılma sebepleri arasında gösterilen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı. 

Nisan ayında nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler 30 Eylül'de tek celsede boşandı.

KERİMCAN DURMAZ İLK KEZ KONUŞTU

Boşanma aşamasında ise Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz'ın samimi görüntüleri ortaya çıktı ve ikilinin ayrılık nedenlerinden biri olarak gösterildi. Önceki akşam bir ödül törenine katılan Durmaz ise konuyla ilgili konuştu.

HADİSE'NİN ESKİ EŞİ MEHMET DİNÇERLER İLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa geçiş yapan Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in bir partide samimi olduğu görüntüler basına sızdı. Görüntülerde ikilinin çok samimi olması, "Öpüşüyorlar" iddialarını da beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katılan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz iddialar hakkında ilk kez konuştu. Durmaz, ortaya çıkan samimi görüntülerin dışında muhabirin kendisine yönelttiği, "Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasının sebebi olarak da gösteriliyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi: 

Mehmet Dinçerler ve Kerimcan Durmaz öpüştü mü? Durmaz o görüntüler hakkında ilk kez konuştu!

"MEHMET BENİM SAMİMİ ARKADAŞIM, ÖPÜŞME GÖRÜNTÜSÜ FALAN DEĞİL"

"Yok artık. O görüntüler çıktığında boşanma haberleri çıkmıştı. Mehmet ve Hadise benim eski arkadaşlarım. Görüntülerin çekildiği yer de benim doğum doğum günü partimdi. Deha'da orada sahneye çıkmıştı. Öpüşme görüntüsü falan değil, samimi bir arkadaşım. Herkese ne kadar samimi davranıyorsam ona da o kadar samimiydim. Ben samimi biri olduğum için insanlar öyle bir algı yaratabiliyor. Arabadaki görüntüleri de ben paylaşmıştım zaten. Bunda ne aranıyor merak ediyorum.

Mehmet Dinçerler ve Kerimcan Durmaz öpüştü mü? Durmaz o görüntüler hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.