Mehmet Dinçerler ile Hadise düğün öncesi imam nikahıyla evlendi

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Hadise (36) ile iş insanı Mehmet Dinçerler (33) geçtiğimiz haftalarda aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Şu sıralar düğün için mekan arayışında olan ikilininin imam nikahı kıydığı ortaya çıktı.

3 milyon 133 bin 280 TL’lik evlenme teklifi yüzüğüyle günlerce konuşulan Hadise, 15 Mart'ta aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandığı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile düğün öncesi imam nikahı kıydı.

İMAM NİKAHI KIYDILAR

tv100'de yer alan habere göre; Evlilik hazırlığında olan ünlü popçu Hadise, nişanlısı Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba’nın düğününden kısa bir süre önce sevgilisi ile imam nikahı kıydı. Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler, şu sıralar düğün mekanı arayışında.

Mehmet Dinçerler ile Hadise düğün öncesi imam nikahıyla evlendi

Hadise, sır gibi sakladığı nişan töreninden karelerini İstanbul'da verdiği bir konseri sırasında hayranlarıyla paylaşmıştı. Şimdilerde düğün mekanı baklamaya başlayan ikilinin düğünlerini Avrupa'da yapacağı konuşuluyor.

 

Mehmet Dinçerler ile Hadise düğün öncesi imam nikahıyla evlendi ile ilgili etiketler Hadise nikah imam nikahı Düğün mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.