Mehmet Dinçerler ile evlenmeye hazırlanan Hadise stilini değiştirdi! Tulumla sahneye çıktı!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise, son verdiği konserde giydiği kıyafetle gündeme geldi. Dinçerler ile yaşadığı ilişkiyle birlikte stilini de değiştiren Hadise, tulumla sahneye çıktı. 

Kısa bir süre önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını vermişti. Ünlü çift, geçen günlerde ise aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı.

Mehmet Dinçerler ile evlenmeye hazırlanan Hadise stilini değiştirdi! Tulumla sahneye çıktı!

TULUMLA SAHNEYE ÇIKTI

Şimdilerde düğün hazırlıkları yapan ve Mehmet Dinçerler'le yaşadığı aşkla sık sık gündem olan Hadise, bu kez sahne kostümüyle konuşuldu. Ünlü şarkıcı, son konserinde tercih ettiği kostümle sosyal medyaya damga vurdu. Mehmet Dinçerler'le ilişkisi sonrası stilini değiştiren ünlü şarkıcı, beyaz göğüs dekolteli bir tulumla sahneye çıktı.

"ŞÜKÜR, SAHNEDE KAPALI BİRİNİ GÖRDÜK"

Mehmet Dinçerler ile evlenmeye hazırlanan Hadise stilini değiştirdi! Tulumla sahneye çıktı! - Resim : 2

Konserden görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine ise Hadise'ye yorum yağdı. Hadise için "Olması gerektiği gibi", "Harika", "Çok güzel" yorumları yapıldı.

 

 

Mehmet Dinçerler ile evlenmeye hazırlanan Hadise stilini değiştirdi! Tulumla sahneye çıktı! ile ilgili etiketler Hadise Konser mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.