Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise soluğu Bodrum'da aldı!

Son olarak adı iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk dedikodularına karışan ve suskunluğunu koruyan ünlü şarkıcı Hadise, Bodrum tatilini devam ediyor..

Kaan Yıldırım ile yollarını ayırmasının ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise, sezonu açtı. Soluğu tatilde alan şarkıcı, siyah desenli kahverengi kimonosu ile objektif karşısına geçti.

Kombinini hasır şapkası, güneş gözlüğü ve aksesuarlarıyla tamamladığı görülen Hadise, yeni pozlarını Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi.

Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise soluğu Bodrum'da aldı!

"MUTLU HAFTA SONLARI..."

Keyifli halleriyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, 12,8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladığı gönderilerine, "Mutlu hafta sonları..." notunu düştü. Ayrıca kural bozarak paylaşımını yorumlara açan Hadise'ye takipçilerinden beğeni yağdı.

Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise soluğu Bodrum'da aldı! - Resim : 2

 

 

Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise soluğu Bodrum'da aldı! ile ilgili etiketler Hadise Bodrum tatil mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.