Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşanır boşanmaz Kerimcan Durmaz'ı takibe aldı

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Eylül günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşanmışlardı. Mehmet Dinçerler boşanır boşanmaz şaşırtan bir hamlede bulundu. Genç iş adamı, bir gece kulübünde çekilen samimi görüntüleri ortaya çıkan Kerimcan Durmaz'ı Instagram hesabından takibe aldı. Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in arabada çekilen görüntüleri de çok konuşulmuştu. İkilinin boşanma sonrası takipleşmesi dikkat çekti. İşte detaylar...

30 Nisan'da evlenen şarkıcı Hadise (33) ile iş insanı Mehmet Dinçerler (36) 30 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Mehmet Dinçerler daha önce samimi görüntüleri ortaya çıkan Kerimcan Durmaz'ı Instagram hesabından takip etti.

Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşanır boşanmaz Kerimcan Durmaz'ı takibe aldı


Kerimcan Durmaz yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler'i Hadise ile evlendikten sonra Instagram hesabından takipten çıkarmıştı. İddiaya göre Kerimcan Durmaz, Mehmet Dinçerler ile ilgili açılan fan sayfalarını da yakın takipte.

 

KERİMCAN DURMAZ İLE MEHMET DİNÇERLER'İN OLAY GÖRÜNTÜSÜ

Mehmet Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen eski görüntüleri gündem olmuştu. Söz konusu videoda Durmaz'ın, Dinçerler'e "Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimizi yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. 'Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek?' diye hiç sormuyorsun" dediği, Dinçerler'in ise "Seninle vakit geçirmek..." şeklinde yanıt verdiği duyuluyor.

Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabada çektikleri görüntülerini ünlü yapımcı Erol Köse kendi sosyal medya hesabından yayınlamış ve altına dikkat çeken bir not düşmüştü. Erol Köse'nin "Hadise'nin kocasının! farklı zevkleri" notuyla yayınladığı görüntüler çok konuşulmuştu.

kerimcan durmaz - mehmet dinçerler - hadise


Arabada çekilen görüntülerin ardıdan ikilinin başka eski görüntüleri de sosyal medyada paylaşılmıştı. Bir dönem aralarından su sızmayan ikilinin samimi bir şekilde eğlendikleri anlarda çekilen fotoğrafları ifşa olmuştu. Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in öpüştüğü şeklinde çok sayıda yorum yapılmıştı ve görüntüler sosyal medyada 'Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler dudak dudağa' notuyla paylaşılmıştı.

mehmet dinçerler - kerimcan durmaz - hadise

Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşanır boşanmaz Kerimcan Durmaz'ı takibe aldı ile ilgili etiketler Hadise Kerimcan Durmaz Sosyal Medya mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.