Mehmet Dinçerler 150 bin liralık depozitoyu ödemeden boşandı! Hadise'ye İbrahim Çelikkol sahip çıktı

Mehmet Dinçerler (33) ile Hadise'nin (36) boşanması konuşulmaya devam ediyor... İkilinin 5 aylık evliliği 30 Eylül günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla dakikalar içinde bitmişti. Ünlü popçu Hadise'nin, evli olduğu dönemde Mehmet Dinçerler'e yüklü miktarda borç para verdiği ortaya çıkmıştı. Hadise düğün takılarını Mehmet Dinçerler'e vermemiş ve borçlarının yerine saymıştı.

Mehmet Dinçerler ile ilgili ortaya çıkan yeni bir detay ağızları açıkta bıraktı. Hadise boşanmadan 3 gün önce büyük bir şok yaşadı. Boşanmadan önce evine eşyalarını almak için gelen Mehmet Dinçerler, Hadise'yi isteme töreninde götürdüğü gümüş tepsiyi ve robot süpürgeyi de yanına aldı.

2. Sayfa'nın haberine göre; Hadise'nin boşanmadan 3 gün önce büyük bir şok yaşadığı ortaya çıktı. Hadise, boşanmadan önce evi terk edip ailesinin evine geri dönen Mehmet Dinçerler'e ''Evden eşyalarını alabilir'' haberi gönderdi. Eşyalarını almak için eve giden iş insanı yanında başka şeyleri de götürmeyi ihmal etmedi.


ROBOT SÜPÜRGE İLE GÜMÜŞ TEPSİYİ DE GERİ ALDI!

Dinçerler kendi eşyalarının yanı sıra robot süpürge ve Hadise'yi isteme törenindeki gümüş tepsiyi de götürdü. Hadise, Mehmet Dinçerler'in kirayı 1 yıllık değil, 6 aylık yatırdığını, 150 binlik depozitoyu da ödemediğini öğrendi.

 

İBRAHİM ÇELİKKOL'DAN HADİSE'YE DESTEK

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlenme sürecinde İbrahim Çelikkol'un evini kiralamıştı. İbrahim Çelikkol'un evinde yaşayan eski eşlerden Dinçerler, boşanma sürecinde evi boşaltırken 6 aylık kira ve depozito borcunu eski eşi Hadise'ye bırakıp gitti. İbrahim Çelikkol, zor durumda kalan Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Mehmet Dinçerler 150 bin liralık depozitoyu ödemeden boşandı! Hadise'ye İbrahim Çelikkol sahip çıktı

 

Mehmet Dinçerler 150 bin liralık depozitoyu ödemeden boşandı! Hadise'ye İbrahim Çelikkol sahip çıktı ile ilgili etiketler Hadise Depozito İbrahim Çelikkol boşanma mehmet dinçerler Riva kiralık ev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.