Mehmet Demirkol'dan flaş Valbuena yorumu! Keserim...

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Valbuena'yı eleştirdi. Demirkol, Tolga Ciğerci'nin ise Galatasaray'ın futbolcusu olmadığını ifade etti.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, geride kalan 4 haftada Fenerbahçe’nin en başarılı futbolcusu olarak gösterilen Valbuena hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı.

‘KOCAMAN’IN YERİNDE OLSAM KESERİM’

Fransız futbolcuyu eleştiren Demirkol, ‘Valbuena çok iyi mücadele ediyormuş’ bırakın Allah aşkına 2 duran toptan gol attırmış, 1 penaltı golü atmış. Aykut Kocaman’ın yerinde olsam ilk keseceğim adam Valbuena olur. Sürekli top kaybı yapıyor.” ifadelerini kullandı.

Demirkol’un sözleri sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlarca büyük tepki çekti.

SELÇUK İNAN VE TOLGA…

Galatasaray’ın tecrübeli ismi Selçuk İnan’ın bundan sonraki süreçte taraftarlar yıldızının barışmayacağını belirten Demirkol, “Üzeri çizilmiş Selçuk’un. Camiada istenmiyor. Bu olay bana çok değişir gibi gelmiyor.” şeklinde konuştu.

TOLGA GALATASARAY’DA OYNAYAMAZ’

Demirkol, Tolga Ciğerci için ise “Galatasaray’ın oyuncusu değil. Çok iyi çalıştı deniliyor. Hayır. Orta sahada ekstra işler yaptığı için başarılı.” dedi.

Mehmet Demirkol'dan flaş Valbuena yorumu! Keserim... ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol valbuena Tolga Ciğerci Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.