Mehmet Demirkol Ryan Babel'e verdi veriştirdi!

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Ryan Babel tembel adam. Tembellik korkunç şeydir. Aşılabilir, onu çözerse iyi değil mükemmel transfer olur." dedi.

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcuyu tembellikle suçlayan Demirkol, "Onu çözerse mükemmel transfer olur." dedi.

Demirkol'un sözlerinin bir kısmı şu şekilde:

"Babel tembel. Belki dönüşecek adam. Liverpool'da olmayan, sonra olmayan, sonra olmayan, belki bugün olacak. Çok yetenekli ama, çok tembel. Tembellik çok korkunç bir şeydir. Aşabilirsin, ama tembel adam, oyun içinde kopuyor, gidiyor. Tembellik aşılırsa zaten, çok yetenekli oyuncu, o konuda kim ne diyebilir ki? Ama kopup gidiyor, hoca dayanamaz öyle şeylere. Onu çözerse, iyi değil, mükemmel bir transfer olur."

Mehmet Demirkol Ryan Babel'e verdi veriştirdi! ile ilgili etiketler Ryan Babel Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.