Mehmet Demirkol: Lucescu Teknik direktörlük melekelerini kaybetti!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Arnavutluk'a 3-2 yenildiğimiz mücadeleyi yorumladı.

Köşe yazarı ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol dün akşam oynanan Türkiye-Arnavutluk maçını NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında değerlendirdi

İşte Demirkol'un açıklamalarından satırbaşları;

Bir dostluk maçı oynadık. Oyuncu ve oyuncu deneme maçıydı. Geleceğe yönelik bir şey inşa etme üzerine konuşabilir miyiz? Hayır. Bir oyunumuz yok, çok fazla oyuncu da yok. Rakip eksik kalmış 50 dakika. Pozisyona giremedik. 2 tane girdik, ikisi de gol oldu zaten.

sdhkjsdfsdf

Serdar Aziz kırmızı kart görebilirdi bu maçta bile. Çağlar, Almanya'da oynamıyor olsaydı nasıl bakardık bilmiyorum. Okay Yokuşlu, kendi standartlarında iyi ama bizi kurtaracak oyuncu değil. Hakan ve Oğuzhan milli takımda hiç yoklar. Cengiz Ünder golünü attı ama bugün ters kanatta oynadı. Cenk ise bildiğimiz Cenk.

Ben oyuncu bulamıyorum diyor Lucescu. Takımında süre alan oyuncu yok diyor ama var. Takımında oynayan futbolcular var. Emre Akbaba oyuna girdi ve golünü attı mesela.

sdhfkjsdhfsdf

Biz oyun kuramıyoruz. Böyle bir şey yok. Olmamasının sebebi de, tepeden bu takıma bakacaksak eğer Lucescu, Cengiz'in solda daha iyi oyuncu olduğunu bilmiyor mesela. Çünkü kendisi söylüyor oyuncuların çoğunu tanımıyorum diyor. Geçen seneki Cengiz'i bilmiyor. Ben de aslında hiçbir Türk oyuncuya İtalya'yı tavsiye etmem. Emre Belözoğlu da öyle. Keşke İspanya'ya gitseydi. Ülkeler arası böyle bir şey var. Türkiye - İtalya iyi bağlantı değil.

Sen sürekli şikayet ediyorsun ya bunu kullan. Cenk var. Deniz iyi. Yeni bir şey kuruyorsun zaten. Emre Akbaba iyi oynat. Cengiz'i de solda oynat. İşte var senin elinde oyuncular. Lucescu ya teknik direktörlük melekelerini kaybetti ya da bu işin olmayacağını anladı bu şekilde devam ediyor. 3. bir ihtimal yok. Hakan Çalhanoğlu Alman milli takımını tercih etmiş olsaydı böyle sahada boş dolanmazdı. Böyle oyuncuların bizim milli takımımızda kendine yer bulması zor. Aynı kalitede olduklarını söylemiyorum ama Mesut Özil de milli takımızı seçseydi çok katkı veremezdi bana göre. Çok doğru bir seçim yaptı, Almanya'yı tercih ederek. Bizim milli takımımızda kaybolurdu.

Mehmet Demirkol: Lucescu Teknik direktörlük melekelerini kaybetti! ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol Türkiye Arnavutluk 90+ yorum değerlendirme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.