Mehmet Ceyhan sosyal medyanın hedefinde

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, açıklamalarıyla sosyal medyada büyük tepki alıyor. Twitter'da açılan #MehmetCeyhanTutuklansın etiketi kısa sürede TT oldu.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medyada hedef haline geldi.

Koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamaları günden güne daha da ağır bir şekilde eleştirilen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında twitter'da #MehmetCeyhanTutuklansın etiketi açıldı.

Kısa sürede Twitter gündeminin ilk sıralamasına çıkan #MehmetCeyhanTutuklansın etiketi ile paylaşım yapanlar, Mehmet Ceyhan'ın; "Halk arasında endişe, korku ve panik yaratmak amacıyla hayat, sağlık, vücut veya cinsel dokunulmazlık ya da malvarlığı bakımından alenen tehdit" suçlamasıyla Türk Ceza Kanunu'nun 213. maddesi, "İntihara yönlendirme" suçlamasıyla TCK 84. maddesi ve "Görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla TCK 257. maddesinden tutuklanması istendi.

Mehmet Ceyhan sosyal medyanın hedefinde ile ilgili etiketler Twitter koronavirüs salgını tutuklama talebi mehmet ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.