Mehmet Ceyhan aşı karşıtlarına yüklendi, Dilipak kendini böyle savundu

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, canlı yayına bağlanarak, aşı karşıtlarına tepki gösterdi. Ceyhan, “Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak” dedi. Gazeteci Abdurrahman Dilipak ise “Aşıya karşı değiliz, aşı dayatmasına karşıyız” diye kendini savundu.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile gazeteci Abdurrahman Dilipak katıldı.

Aşı karşıtlığı konusuna değinen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak” dedi.

Aşılanmanın önemini dile getiren Ceyhan, “Halkın yüzde 80’ini aşılanırsa salgın biter, aşıdan zarar görmüş bir insan görülmemiş” diye konuştu. Ceyhan, duyarlılığı en yüksek test olarak ise PCR testini işaret ederek zorunlu aşılanmanın olmadığını söyledi.

Gazeteci Abdurrahman Dilipak ise, “Aşıya karşı değiliz, aşı dayatmasına karşıyız” sözleriyle kendini savundu. Dilipak, aşı olmama sebebini, “İçeriğini bilmiyoruz” olarak açıklarken, , “Bu kadar çok aşı, insanda mutasyona sebep olacak, PCR testi tam bir sahtekarlık” dedi.

 

 

Mehmet Ceyhan aşı karşıtlarına yüklendi, Dilipak kendini böyle savundu ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak mehmet ceyhan aşı karşıtları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.