Mehmet Büyükekşi: "Patron benim" dedi, o hakemi istemiyoruz diyen Beşiktaş'a sert çıkıştı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'da düzenlenen hakem eğitim semineri öncesinde açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Yasin Kol'u istemiyoruz" diyen Beşiktaş'a cevap verdi.

Süper Lig’de henüz 2. hafta geride kalmasına rağmen hakem tartışmaları gündemi meşgul ederken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den eleştirilere yanıt geldi.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF’ye giderek Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol’dan şikayetçi olmuştu. Çebi’nin “Yasin Kol’u bir daha maçlarımızda istemiyoruz” sözlerine, Büyükekşi’den çok sert yanıt geldi.

"BİZE VE SİSTEME GÜVENİN"

“Henüz 2. haftada olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Bu güzel sisteme biraz zaman tanımanızı ve güvenmenizi rica ediyorum” diyen Büyükekşi, hakem atamalarının kişisel inisiyatifle değil, dijital ortamda algoritmatik sisteme göre yapıldığını söyledi.

Mehmet Büyükekşi:  "Patron benim" dedi, o hakemi istemiyoruz diyen Beşiktaş'a sert çıkıştı

''MASAYA VURA VURA KONUŞTU''

Ses tonu bir anda yükselen Büyükekşi'nin “Şu hakemi istiyoruz, bunu istemiyoruz gibi yapılan çağrılar bizde karşılık bulmaz arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Bizim sistemimiz bunlara izin vermiyor” derken masaya tokat atması dikkatlerden kaçmadı.

''YASİN KOL'U DİNLENDİRECEĞİZ''

Öte yandan toplantı öncesi söz alan MHK Başkanvekili Murat Ilgaz ise, "Çok fazla sarı kart gösteriliyor, bu sabah hakemleri uyardık. Yasin Kol'un gözlemci raporları tatmin edici değil! Bir süre dinlenecek ve sırası geldiğinde maç alacak." şeklinde konuştu.

 

 

Mehmet Büyükekşi: "Patron benim" dedi, o hakemi istemiyoruz diyen Beşiktaş'a sert çıkıştı ile ilgili etiketler TFF Beşiktaş mehmet büyükekşi sert yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.