Mehmet Barlas'tan Bahçeli'ye 'sakal' tavsiyesi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmesinden tam 21 gün sonra dün MHP Genel Merkezi'ne döndü. Ancak MHP lideri şimdiye kadar hiç görülmemiş bir şekilde sakallıydı. Bahçeli'nin ak düşmüş sakalları ile MHP'lileri selamlarken kameralara yansıyan görüntüsü milyonların kafasına takıldı kaldı. Bahçeli eski imajına dönecek miydi? Yoksa artık MHP liderini hep sakallı mı görecektik? Bunun yanıtını bilmiyoruz. Ancak Mehmet Barlas'ın MHP liderine önemli bir tavsiyesi var!

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, 21 gün sonra parti merkezinde görevinin başına dönen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sakallı yeni imajını değerlendirdi, tarihi örnekler verip tavsiyelerde bulundu.

Mehmet Barlas'tan Bahçeli'ye 'sakal' tavsiyesi!

Barlas, 'Barış Pınarı'nı izlerken Bahçeli'nin sakalına takılmak sorunsalı..." başlıklı yazısında şunları kaydetti: 

"Barış Pınarı Harekatı'nın aşamalarını heyecanla izlerken, Devlet Bahçeli'nin sakalına takılmak da varmış kaderde... Kaç gündür sağlığına kavuşsa da, eskisi gibi MHP'nin başında doğruları seslendirse diye beklediğimiz Bahçeli görevinin başına döndü ama sakallı döndü...

Mehmet Barlas'tan Bahçeli'ye 'sakal' tavsiyesi! - Resim : 2

İMAJIN ÖNEMİ

Devlet Bahçeli de görmeye alıştığımız yüzlerden birine sahiptir. Bu yüzlerin sahipleri olan siyasi liderler Atatürk'ten ve İsmet İnönü'den beri her sabah sinekkaydı tıraş olup kamuoyu önüne çıkarlar.

Mehmet Barlas'tan Bahçeli'ye 'sakal' tavsiyesi! - Resim : 3

Yani ne kadar moda olsa da, görünüşlerinden memnun olmayan ve sakal bırakınca daha bilge görüneceklerini zanneden kuşaklara özenmezler siyasi liderler. Kısacası Devlet Bahçeli'nin sakalının kalıcı olmamasını diliyorum.

İmajın bir lider için ne kadar önemli olduğunu bilen bir liderdir Bahçeli..."

Mehmet Barlas'ın yazısının 'Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin bölümüne ise buradan ulaşabilirsiniz!

Mehmet Barlas'tan Bahçeli'ye 'sakal' tavsiyesi! ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Mehmet Barlas sakal
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.