Mehmet Barlas ironi yapınca linç edildi

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın "6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının icraatları belli oldu" başlıklı yazısı sosyal medyada tepki çekti. Barlas'ın 'ironi' yaptığını belirttiği yazında sıraladığı bazı maddelerin 6'lı masadaki liderler tarafından da söylenmiş olması dikkat çekti. Barlas, sosyal medyada muhalif kesimlerin trolleri tarafından linç edildi.

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü köşe yazısındaki 'ironi' dolu ifadeleri büyük tepki çekti. Barlas, 6'lı masanın TÜSİAD ile birlikte yapabileceği icraatleri sıralarkan 'ironi dolu' olduğunu belirtirken sıraladığı bazı maddeler şunlardı:

"6'lı masanın cumhurbaşkanı, İsveç ve Finlandiya'ya koyulan vetoyu çekecek, Ankara'daki büyükelçileri de yüksek danışman olarak dışişlerinde görevlendirecek.

Ayasofya tekrar kiliseye dönüştürülecek. Bu tören için Yunanistan Başbakanı Miçotakis de davet edilecek.

Silahlandırılan Yunan adalarına Türkiye'den silah bağışı yapılacak. Özellikle insansız hava araçları hediye edilecek.

TSK, Suriye ve Irak'taki bütün bölgelerden çekilecek.

ABD Büyükelçisi, cumhurbaşkanı başdanışmanı olarak atacak. Bütün kritik konularda ona danışılacak.

Rusya'ya uygulanan yaptırımlara Türkiye de katılacak ve Rusya'nın Türkiye'de nesi varsa el konulacak."

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Mehmet Barlas'ın Sabah gazetesinde yazdığı "6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının icraatları belli oldu" başlıklı yazısında sıraladığı bazı maddelerin 6'lı masa tarafından da sıralandığı dikkat çekti. Öte yandan Barlas'ın yazısı sosyal medyada büyük tepki çekti. Barlas, Twitter'da linç ve hakaretlere uğradı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Barlas ironi yapınca linç edildi ile ilgili etiketler Mehmet Barlas Cumhurbaşkanı 6lı masa aday köşe yazısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.