Mehmet Aydın'ın cebinden bakın kaç para çıktı...

Çiftlik Bank skandalıyla arkasında yüzlerce mağdur bırakarak yurt dışan kaçan Mehmet Aydın, sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Aydın'ın Türkiye'ye geldiğinde cebinde sadece 120 liraya karşılık gelen, 70 Brezilya Reali nakit para bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 3 Temmuz'da İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan "Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın tutuklandı.

Aydın'ın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 4 gün süren işlemleri tamamlandı.

26 saatlik sorgunun ardından Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, İstanbul Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Sabah saat 07.30'da Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Aydın'ın savcılık sorgusu yaklaşık 4 saat sürdü.

Aydın, ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Aydın hakkında tutuklama kararı verdi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Aydın emniyetteki ifadesinde, 'Çiftlik Bank' projesini öncelikle bir internet oyunu olarak tasarladığını, oyuna yüksek katılım olunca şirket kurmaya karar verdiğini savundu.

Aydın, sistemi Kıbrıs'ta kurduğu şirket üzerinden yönetmeye başladığını ve zamanla şarküteri ve çiftlikler açtığını da söyledi.

CEBİNDEN 70 BREZİLYA REALİ ÇIKTI

Tosuncuk'un teslim olduğunda cebinde, 120 liraya karşılık gelen 70 Brezilya Reali nakit para bulunduğu öğrenildi.

Mehmet Aydın'ın cebinden bakın kaç para çıktı... ile ilgili etiketler Çiftlik Bank mehmet aydın tosuncuk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.