"Mehmet Aslantuğ'dan 2 kez çocuk aldırdım"

Eski Türkiye ve Avrupa Güzeli Arzum Onan ile örnek bir evliliği bulunan oyuncu Mehmet Aslantuğ hakkında eski oyuncu Şehriban Emirli şok iddialarda bulundu. Emirli, Uçankuş'a yaptığı açıklamalarda 33 yıl önce bir film setinde tanıştığı Aslantuğ ile aşk yaşadığını bu beraberliklikleri sırasında ondan iki kez hamile kalıp çocuk aldırdığını iddia etti. Aslantuğ ise iddialar için "Asılsız itham" ifadesini kullandı.

Şehriban Emirli, bundan 33 yıl önce henüz 18 yaşında bir genç kızken sarı saçları ile Türk sinemasının yıldız adayları arasındaki bir isimdi.

İnfilak, Balta, Ay Işığı Operasyonu, Ninja Gece Savaşçısı ve Kızımın Kanı gibi birçok filmde rol alan Şehriban Emirli, henüz 18 yaşındayken film setlerinde tanıştığın belirttiği, o zamanın genç aktörlerinden Mehmet Aslantuğ ile aralarındaki onun deyişi ile "Hayat arkadaşlığı"na dair yıllar sonra şok iddialarda bulundu. 

"Mehmet Aslantuğ'dan 2 kez çocuk aldırdım"

Uçan Kuş'ta Hayatın İçinden programına konuk olan Şehriban Emirli, 33 yıl önce sevgili olduğunu iddia ettiği Mehmet Aslantuğ'dan iki kez çocuk aldırdığını ve bunun sonucunda kısır kaldığını ve bir daha çocuk sahibi olamadığını iddia etti. 

İlk hamileliğini Mehmet Aslantuğ'un ısrarı sonucu 3. ayında sonlandırdığını söyleyen Emirli, bir yıl sonra tekrar hamile kaldığını bebeği Aslantuğ'un ısrarı üzerine bizzat onun tarafından bulunan merdiven altı klinikte lokal anestezi altında aldırdığını iddia etti. Emirli, ikinci kürtaj öncesinde bir daha çocuğunun olmama riski bulunduğunu Mehmet Aslantuğ'un da bildiğini ileri sürdü.

Bu iddialara ilişkin olarak Mehmet Aslantuğ ise Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Aslantuğ mesajında “Çok yazık!.. 33 yıl önce bir film seti arkadaşlığı, ‘Hayat arkadaşlığı’ diye tariflenip, asılsız ithamlarla gündem yaratma aç gözlülüğüne yelteniyor… Tartışmalı karakterleriyle magazin dünyasına sığınmış birileri de şahitlik ediyor. Çok yazık” ifadelerini kullandı.

"Mehmet Aslantuğ'dan 2 kez çocuk aldırdım" - Resim : 2

"Mehmet Aslantuğ'dan 2 kez çocuk aldırdım" ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ Arzum Onan şehriban emirli uçan kuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.