Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! Mehmet Ali Yılmaz instagram videosu!

Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın koronavirüs karantinası günlerinde #evdekal kuralına uymaya devam ediyor. Mehmet Ali Yılmaz karantina günlerini İşte Benim Stilim programımın sevilen yarışmacalıra Nazlı Kayaarslan ve Özden Cerrahoğlu ile birlikte geçiriyor. Sosyal medyada paylaşılan video birçok kişi tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. İşte, Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! Detaylar haberimizde...

Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! COVID-19 virüsünün dünyayı etkisi altına alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 168 kişi hayatını kaybetti. Devlet sağlık açısından tedbdirler almaya devam etmektedir. Vatandaşların toplu ortamlarda bulunmaması ve evde kalmalarını gerektiği söylenmektedir. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın koronavirüs karantinası günlerini ise İşte Benim Stilim programımın sevilen yarışmacalıra Nazlı Kayaarslan ve Özden Cerrahoğlu ile birlikte geçiriyor. İnstagram'da paylaşılan video ise birçok kişi tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. İşte, Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! Detaylar haberimizde...

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

21 Ekim 1948 tarihinde Trabzon’un Of ilçesi Gülderen Köyü’nde doğdu. Fatma - Mehmet çiftinin oğlu. İlkokul öğrenimini köyünde yaptı. Orta eğitimini İstanbul’da sürdürdü. Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu’nu ve Haydarpaşa Lisesi’ni bitirdi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İnşaat Bölümü’nden mezun oldu. İnşaat mühendisi olarak iş hayatına atıldı. Askerlik görevini 1975 yılında İzmir Narlıdere'de kısa dönem olarak yaptı.

197 yılında ‘TEK-ART’ adlı şirketi kurarak inşaat sektörüne girdi. 1978 ve 1988 yılları arasında on kez şahsen Türkiye Vergi Rekortmeni oldu. 1979–1988 yılları arasında Türkiye İthalat İhracat Bankası (Titibank – İmpexbank) sahibi olarak bankacılık alanına girdi. 1983-89 yılları arasında sahibi olduğu Güneş gazetesi ile basın sektörüne, 1996 yılında Antalya Kemer’de Zigana Tatil Köyü’nü faaliyete geçirerek de turizm sektörüne girdi.

1991-95 yılları arasında 19. Dönem Trabzon milletvekili oldu. 49. ve 50. Dönem hükümetlerinde Devlet Bakanı olarak görev aldı. 1982-2001 yılları arasında çeşitli dönemlerde Trabzonspor Kulübü Başkanlığı yaptı. Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı oldu. Basın Konseyi, Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Mühendisler Odası ve Müteahhitler Sendikası üyesi. Evli ve 5 çocuk babası.

 

Mehmet Ali Yılmaz karantina videosu izle! Mehmet Ali Yılmaz instagram videosu! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig 2020 video Sosyal Medya özden cerrahoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.