Mehmet Ali Öztürk hala tutsak

Türkmen-Der Bakanı Mehmet Ali Öztürk'ün BAE'deki tutsaklığı devam ediyor.

BAE'de uydurma suçlamalarda müebbet hapse çarptırılan Türkmen-Der Başkanı Mehmet Ali Öztürk'ün tutsaklığı devam ediyor.

Mehmet Ali Öztürk, bundan yaklaşık 3 yıl önce eşiyle birlikte Birleşik Arap Emirliği’ne fuara gitti. Öztürk, fuarın ikinci gününde siyah maskeli ve sivil giyimli silahlı kişilerce eşiyle birlikte kaçırıldı. Hiç bilmedikleri bir yere götürülen Öztürk ve eşi burada sorguya alındı. Daha sonra eşi havaalanına götürülüp uçakla Türkiye'ye gönderilirken Öztürk bilinmeyen o yerde tam 32 gün işkence gördü. 

İddialara göre bu işkenceler sırasında sürekli Öztürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine konuşması ve 'Türkiye DEAŞ'a yardım etti" demesi istendi. Öztürk'ün Erdoğan ve Türkiye aleyhinde konuşmaması üzerine ise çok az Türkçe bilen tercüman aracılığı ile yapılan yargılamada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Halen BAE'deki cezaevinde bulunan Öztürk'ün ailesi yetkililerden yardım isterken talihsiz adamdan gelecek iyi bir haberi bekliyor

Mehmet Ali Öztürk hala tutsak ile ilgili etiketler BAE mahkeme hapis Mehmet Ali Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.